String Furniture Plus hal set large

1 / 6 1 / 6 € 1.974 String Furniture configurator

Ontwerp je eigen String Furniture kast met de configurator

Een andere uitvoering of grote bestelling? Kun je de gewenste uitvoering van dit product niet vinden? Of wil je een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met Flinders Projects.
 • Gratis verzending vanaf € 99
 • Klantwaardering 9.4
 • Grootste voorraad van NL
 • Al 12 jaar dé designspecialist

Praktische informatie

De String Plus hal set large is ontworpen door Nils Strinning.

De Plus hal set large van String is gemaakt van staal. Deze set is 214 centimeter breed, 30 centimeter diep en 200 centimeter hoog. Deze set moet aan de wand worden bevestigd.

Deze kast bestaat uit de volgende onderdelen:

 • 2 x Wall side panel 2-pack 30 x 75 cm grijs
 • 1 x Floor side panel 2-pack 30 x 200 cm grijs
 • 5 x Shoe shelf metal 78x30 1-pack grijs
 • 2 x Shoe shelf metal 58x30 1-pack grijs
 • 3 x Metal shelf high edge 78x30 1-pack grijs
 • 1 x Hook set van 5 grijs
 • 1 x Rod small 1-pack grijs
 • 1 x Rod large 1-pack grijs
 • 1 x Bowl Shelf Felt 78x30 lichtgrijs
 • 1 x Metal shelf low edge 58x30 1-pack grijs
 • 1 x Metal shelf high edge 58x30 1-pack grijs

Specificaties

Vorm: Rechthoek
Afmetingen: (b) 214 x (d) 30 x (h) 200 cm
Ruimte: Alleen geschikt voor binnen
Materiaal: Berken (hout)
Garantie: 2 jaar
Montage vereist: Ja
Merk: String Furniture
Ontwerper: Nils Strinning
Herkomst: Zweden
Productsoort: String kasten, String wandkasten
Productfamilie: String Furniture Plus

Lindsay van Flinders vertelt:

Lindsay van Flinders vertelt:

Alles krijgt een plekje in de Plus hal set large van String. De onderste twee rijen van deze kast bieden plek aan tientallen paren schoenen. In de bakjes daarboven kun jij je sleutels, pennen, sieraden en andere kleine-maar-oh-zo-belangrijke dingetjes kwijt. Dankzij de stalen buis in het midden biedt deze Plus hal set large ook plek aan alle jassen. Met de Plus hal set large zeg jij voorgoed vaarwel tegen de chaos die de afgelopen jaren jouw gang heeft geteisterd. Alle losse kastjes, kapstokken en wandplankjes eruit, Plus hal set large erin.

Inspiratie

Inspiratie afbeelding voor positie 0 Inspiratie afbeelding voor positie 1 Inspiratie afbeelding voor positie 2 Inspiratie afbeelding voor positie 3

Tips, advies en trends

Kleurtrend: Kobaltblauw Kleurtrend: Kobaltblauw De koele, rijke en excentrieke trendkleur kobaltblauw kun je op veel manieren combineren in je interieur. Hoe je dat doet? We geven je stylingtips en Tuintrend: Eco Friendly Tuintrend: Eco Friendly Achter elk product in de tuintrend Eco Friendly schuilt een duurzaam verhaal. Met deze items richt je je tuin 'groen' in en geniet je verantwoord in de Scandinavisch design Scandinavisch design Scandinavisch design is enorm populair en niet meer weg te denken uit de designwereld. Hier geven we je alle informatie en een aantal voorbeelden van deze Meer inspiratie

Meer uit de Plus serie

Toon meer producten
Logo van String Furniture

String is echt een klassiek voorbeeld van minimalistisch Scandinavisch design. Nils en Kajsa Strinning kwamen in 1949 met het String kastensysteem. De lichte planken en de slanke zijpanelen bieden plaats aan zoveel boeken als je wilt. Tegelijkertijd blijft het systeem er licht uitzien. Tegenwoordig is het systeem uitgegroeid tot veel meer dan een boekenkast. Door het modulaire systeem en de veelvoud aan materialen en kleuren kan iedereen een passende kast samenstellen. Zo kun je nu in elke denkbare ruimte wel een kast van String tegenkomen. In de badkamer liggen er handdoeken op, in de keuken staan er potten en pannen op en in de werkkamer biedt de kast ruimte om rustig aan te werken.

4842 Plus hal set large

Hartelijk dank, Plus hal set large is toegevoegd aan je winkelwagen.

Afrekenen