String Furniture Hoge kast medium met inklapbaar tafelblad, grijs

1 / 4 1 / 4 € 1.749 String Furniture configurator

Ontwerp je eigen String Furniture kast met de configurator

Een andere uitvoering of grote bestelling? Kun je de gewenste uitvoering van dit product niet vinden? Of wil je een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met Flinders Projects.
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist

Praktische informatie

De String Hoge kast medium met inklapbaar tafelblad, grijs is ontworpen door Nils Strinning.

De Hoge kast medium met inklapbaar tafelblad, grijs van String heeft 3 ‘poten’ die van boven tot onderaan de kast lopen. Ze zijn 200 centimeter hoog en 30 centimeter diep. De linkerkant van de kast heeft 6 planken die allemaal 58 centimeter breed en 30 centimeter diep zijn. De onderste 3 hebben daarnaast een hoge opstaande rand van 7 centimeter. Daarboven volgt een platte plank, en de twee bovenste planken hebben een opstaande rand van 2 centimeter. De rechterkant van de kast is uitgerust met een inklapbaar tafelblad van 78 centimeter bij 78 centimeter. De tafel is 66 centimeter hoog vanaf de grond. Als de tafel ingeklapt is, is de tafel 30 centimeter diep. Boven het tafelblad zitten nog twee planken van 78 centimeter breed en 30 centimeter diep. De bovenste plank heeft een roede aan de onderkant om je handdoeken omheen te hangen, de plank daaronder heeft haakjes waar je ook iets aan op kunt hangen.

Specificaties

Afmetingen: (b) 140 x (d) 96 x (h) 200 cm
Ruimte: Alleen geschikt voor binnen
Materiaal: MDF (hout)
Garantie: 1 jaar
Merk: String Furniture
Montage vereist: Ja
Ontwerper: Nils Strinning
Herkomst: Zweden
Productsoort: String kasten
Productfamilie: String Furniture System

Leah van Flinders vertelt:

Leah van Flinders vertelt:

De Hoge kast medium met inklapbaar tafelblad, grijs van String is een multifunctionele kast. Deze unit combineert opbergruimte met eetgemak, en doet dat op een minimalistische, industriële manier. Ideaal voor kleine keukens waar geen grote eettafel in past, maar waarin je toch je ontbijtje wilt eten. En als je klaar bent, klap je het tafeltje gewoon weer in.

Tips, advies en trends

Kleurtrend: Kobaltblauw Kleurtrend: Kobaltblauw De koele, rijke en excentrieke trendkleur kobaltblauw kun je op veel manieren combineren in je interieur. Hoe je dat doet? We geven je stylingtips en Tuintrend: Eco Friendly Tuintrend: Eco Friendly Achter elk product in de tuintrend Eco Friendly schuilt een duurzaam verhaal. Met deze items richt je je tuin 'groen' in en geniet je verantwoord in de Scandinavisch design Scandinavisch design Scandinavisch design is enorm populair en niet meer weg te denken uit de designwereld. Hier geven we je alle informatie en een aantal voorbeelden van deze Meer inspiratie

Meer uit de System serie

Toon meer producten
Logo van String Furniture

String is echt een klassiek voorbeeld van minimalistisch Scandinavisch design. Nils en Kajsa Strinning kwamen in 1949 met het String kastensysteem. De lichte planken en de slanke zijpanelen bieden plaats aan zoveel boeken als je wilt. Tegelijkertijd blijft het systeem er licht uitzien. Tegenwoordig is het systeem uitgegroeid tot veel meer dan een boekenkast. Door het modulaire systeem en de veelvoud aan materialen en kleuren kan iedereen een passende kast samenstellen. Zo kun je nu in elke denkbare ruimte wel een kast van String tegenkomen. In de badkamer liggen er handdoeken op, in de keuken staan er potten en pannen op en in de werkkamer biedt de kast ruimte om rustig aan te werken.

4842 Hoge kast medium met inklapbaar tafelblad, grijs

Hartelijk dank, Hoge kast medium met inklapbaar tafelblad, grijs is toegevoegd aan je winkelwagen.

Afrekenen