String Furniture Outdoor combinatie 2

1 / 11 1 / 11 € 482(adviesprijs) € 370,40 String Furniture configurator

Ontwerp je eigen String Furniture kast met de configurator

Een andere uitvoering of grote bestelling? Kun je de gewenste uitvoering van dit product niet vinden? Of wil je een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met Flinders Projects.
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist

Praktische informatie

De String Furniture Outdoor combinatie 2 is ontworpen door Nisse Strinning.

De Outdoor combinatie 2 van String Furniture bestaat uit verschillende, modulaire elementen van gegalvaniseerd metaal. De Outdoor combinatie 2 van String Furniture heeft een diepte van 30 centimeter, een breedte van 58 centimeter en een hoogte van 85 centimeter.

Deze combinatie bestaat uit:

1x 2-pack vloerpanelen (diepte van 30 centimeter, hoogte van 85 centimeter)

2x 1-pack shelf high (diepte van 30 centimeter, breedte van 58 centimeter en hoogte van 7 centimeter)

1x 1-pack shelf low (diepte van 30 centimeter, breedte van 58 centimeter en een hoogte van 2 centimeter)

Er zijn verschillende Outdoor Combinaties van String Furniture verkrijgbaar.

Specificaties

Afmetingen: (b) 60 x (d) 30 x (h) 85 cm
Ruimte: Geschikt voor buiten
Materiaal: Staal
Garantie: 1 jaar
Merk: String Furniture
Montage vereist: Ja
Herkomst: Zweden
Productsoort: String kasten, String wandkasten
Productfamilie: String Furniture System

Lindsay van Flinders vertelt:

Lindsay van Flinders vertelt:

De Outdoor Combinatie 2 van String Furniture is ontworpen en samengesteld zodat jij ongestoord kunt tuinieren. Deze combinatie is ontworpen en samengesteld door Nisse Strinning en is de ideale combinatie voor in een kleinere of smalle buitenruimte. De combinatie bestaat uit drie planken waarvan twee met een hoge, opstaande rand. Zo kun jij al het tuingereedschap en andere spulletjes een fijn plekje geven. Er zijn verschillende Outdoor Combinaties van String Furniture verkrijgbaar.

Inspiratie

Inspiratie afbeelding voor positie 0 Inspiratie afbeelding voor positie 1 Inspiratie afbeelding voor positie 2 Inspiratie afbeelding voor positie 3 Inspiratie afbeelding voor positie 4 Inspiratie afbeelding voor positie 5 Inspiratie afbeelding voor positie 6 Inspiratie afbeelding voor positie 7 Inspiratie afbeelding voor positie 8

Tips, advies en trends

Kleurtrend: Kobaltblauw Kleurtrend: Kobaltblauw De koele, rijke en excentrieke trendkleur kobaltblauw kun je op veel manieren combineren in je interieur. Hoe je dat doet? We geven je stylingtips en Tuintrend: Eco Friendly Tuintrend: Eco Friendly Achter elk product in de tuintrend Eco Friendly schuilt een duurzaam verhaal. Met deze items richt je je tuin 'groen' in en geniet je verantwoord in de Scandinavisch design Scandinavisch design Scandinavisch design is enorm populair en niet meer weg te denken uit de designwereld. Hier geven we je alle informatie en een aantal voorbeelden van deze Meer inspiratie

Meer uit de System serie

Toon meer producten
Logo van String Furniture

String is echt een klassiek voorbeeld van minimalistisch Scandinavisch design. Nils en Kajsa Strinning kwamen in 1949 met het String kastensysteem. De lichte planken en de slanke zijpanelen bieden plaats aan zoveel boeken als je wilt. Tegelijkertijd blijft het systeem er licht uitzien. Tegenwoordig is het systeem uitgegroeid tot veel meer dan een boekenkast. Door het modulaire systeem en de veelvoud aan materialen en kleuren kan iedereen een passende kast samenstellen. Zo kun je nu in elke denkbare ruimte wel een kast van String tegenkomen. In de badkamer liggen er handdoeken op, in de keuken staan er potten en pannen op en in de werkkamer biedt de kast ruimte om rustig aan te werken.

4842 Outdoor combinatie 2

Hartelijk dank, Outdoor combinatie 2 is toegevoegd aan je winkelwagen.

Afrekenen