Snurk Star Wars

Ben je fan van Star Wars? Dan is het absoluut de moeite waard om een kijkje te nemen in de Snurk Star Wars collectie. Als je ooit eens hebt gedroomd over een rol in Star Wars, dan kun je die nu in je eigen slaapkamer waarmaken met één van de dekbedovertrekken uit deze collectie. Verschillende figuren uit de film Star Wars kom je tegen in deze serie dekbedovertrekken. Voor welke personage ga jij? Neem bijvoorbeeld het Snurk Chewbacca dekbedovertrek (Limited Edition). Ken jij Chewbacca ook als vaste partner van Han Solo? Dat begrijpen wij maar al te goed en met dit dekbedovertrek wordt hij eenvoudig jouw gezelschapsdier. Om dit dekbedovertrek in optimale conditie te houden, kun je hem het best wassen op 30 of 40 graden. Al nieuwsgierig welke personage je nog meer vindt in de Snurk Star Wars collectie? 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Snurk beddengoed

In 2009 werd Snurk opgericht door de ontwerpers Peggy van Neer en Erik van der Loo. Voor welk dekbedovertrek je ook kiest, het wordt hoe dan ook een feestje om naar bed te gaan en te slapen onder een van deze items. Het leuke aan Snurk is dat de prints levensecht zijn en met zorg worden samengesteld en gemaakt. De dekbedden en kussenslopen zijn er in allerlei soorten en maten. Snurk heeft dekbedden voor zowel volwassenen als kinderen. Enkele kinderontwerpen die erg succesvol zijn, zijn de dekbedden met de prinsessenjurk, het astronautenpak en het piratenpak. Niet alleen de prints worden met zorg samengesteld, maar ook de stof. De kwaliteit hiervan is hoogwaardig waardoor je er jarenlang plezier van hebt. Handig om te weten: alle dekbedovertrekken kunnen in de droger.

Slaap zacht onder Snurk Star Wars dekbedovertrekken

De dekbedovertrekken van Snurk zijn hoe dan ook een lust voor het oog. Een ander favoriet figuur uit de Star Wars film vind je op het Snurk Darth Vader dekbedovertrek (Limited Edition). Met dit dekbedovertrek kom je er in een keer achter hoe het is om een echte slechterik te zijn. Je hebt het zelf in de hand: slaap je naast hem of ben je zelf de bad guy? Dit dekbedovertrek is verkrijgbaar in drie verschillende formaten waardoor je vast het formaat vindt die past bij waar je naar op zoek bent. Voor de grootste fans onder ons, kun je er ook voor kiezen om beide dekbedovertrekken in te slaan. Het zijn namelijk gelimiteerde opgaves van Snurk. 

Snurk Star Wars bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Snurk beddengoed. Dat betekent dat wij elk product uit de Snurk Star Wars collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de fabrikant. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven