Naar boven

Snurk Prinses

Voor alle kinderen die het liefst de hele dag in een prinsessenjurk rondlopen, is er goed nieuws. De Snurk Prinses serie maakt het mogelijk ook de nacht in koninklijke stijl door te brengen. Zonder prikkende tule of strakke mouwtjes onder de deken, maar met een print van een prachtig mooie jurk erop. Om de outfit helemaal af te maken, staat op het kussen een kroontje. Het maakt niet uit hoeveel je ’s nacht ligt te woelen. Even het deken recht leggen in de ochtend en de jurk ligt er weer tip top bij voor de volgende nacht. Dus elke avond snel tandenpoetsen en onder het Prinses dekbedovertrek roze 140x220 kruipen, want dan komt er vast een koets voorbij vliegen die je naar dromenland brengt.

Over Snurk

In 2007 besluiten Erik van Loo en Peggy van Neer een project te beginnen om geld in te zamelen voor zwerfjongeren. Ze printen een dekbedovertrek met een fotoprint van kartonnen dozen en het hoeslaken krijgt de print van een stenen stoep. Zo lig je ineens op straat te slapen. Al is het gewoon in je eigen bed, het zet je toch aan het denken. Dit project was een groot succes waardoor het echtpaar besloot ook andere ontwerpen te maken. Zo ontstond het merk Snurk. Een Nederlands bedrijf dat inmiddels wereldwijd haar producten verkoopt. Naast de geprinte dekbedovertrekken heeft het merk ook een horizontal wear collectie. Lekkere hangkleding met dezelfde vrolijke prints. Zo wil Snurk het mogelijk maken om van het nietsdoen een feestje te maken.

Snurk Prinses serie en haar droomprins

Heeft jouw kind een kamer zo groot als die van een prinses? Met een heus tweepersoonsbed? Ook dan is het gewoon mogelijk als prinses te gaan slapen. Snurk heeft de prinsessenjurk namelijk ook op een tweepersoonsdekbedovertrek laten printen. We hebben het dan over het Prinses dekbedovertrek 200x220. Er bestaan natuurlijk ook volwassen prinsessen. Grote meisjes die in de nacht dromen over een prins op een wit paard. Ook voor hen is dit dekbedovertrek een goed idee. In deze mooie outfit wordt het wellicht eindelijk wat met die knappe droomprins die elke nacht op zijn witte paard langs het kasteel galoppeert. Als volwassen vrouw weet je natuurlijk helemaal welke kleur jou het best staat. De jurk is daarom in verschillende kleuren te bestellen. Wordt geel, roze of blauw de kleur waarin jij jouw nachtelijke avonturen gaat beleven?

Snurk Prinses bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Snurk. Dat betekent dat wij alle producten uit de Snurk Prinses collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Snurk
Filters
Woonstijl
Herkomst
Op voorraad
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Productsoort