Snurk Miss Peggy

In de Snurk Miss Peggy collectie vind je fijne dekbedovertrekken met een leuke print. Onder het Miss Peggy dekbedovertrek wit slaap je nooit alleen. Op het witte dekbedovertrek rust namelijk nog een klein, lief varkentje. In tegenstelling tot jou doet hij geen oog dicht waardoor hij altijd een oogje in het zeil kan houden. Het Miss Peggy dekbedovertrek is verkrijgbaar in de volgende afmetingen: 140x200, 200x200, 240x200 en 260x200. De afmetingen van jouw dekbed zitten er dus vrijwel zeker tussen. Bij het kleinste formaat krijg je één kussensloop meegeleverd en bij de grotere afmetingen twee. De kussenslopen zijn 60 centimeter lang en 70 centimeter breed. Naar welk dekbedovertrek gaat je voorkeur uit? Het zijn in elk geval stuk voor stuk dekbedovertrekken om bij weg te dromen. 

Over Snurk

Snurk is een Nederlands label dat slapen en bankhangen tot een groot feestje maakt. De collectie van Snurk bestaat onder andere uit beddengoed, pyjama’s en sierkussens. Snurk ontwerpt haar prints in Nederland in samenwerking met bekende Nederlandse ontwerpers en fotografen. De dekbedovertrekken, de sierkussens en de pyjama’s van Snurk worden uitsluitend geproduceerd in Portugal. Daar is goed toezicht te houden op de productie, waardoor Snurk aandacht kan besteden aan het handhaven van goede arbeidsomstandigheden, het uitsluiten van kinderarbeid en het naleven van de duurzaamheidsdoelstellingen. En dat terwijl de hoge kwaliteit van de producten van Snurk wordt gewaarborgd.

Snurk Miss Peggy van fijn percaline

Alle dekbedden uit de Snurk Miss Peggy collectie zijn gemaakt van percaline katoen. Dit type katoen wordt gekenmerkt door een speciale weeftechniek. Door deze weeftechniek hebben alle dekbedden een fijngeweven kwaliteit en een hogere vezeldichtheid dan ‘normale’ katoenen dekbedden wat betekent dat ze extra stevig zijn. Daarnaast staat percaline ook bekend om haar sterke vocht absorberende eigenschappen en ventilerende vermogen. Daardoor zijn de dekbedden uit deze collectie uitermate comfortabel tijdens de zomermaanden. Fijn hè?! Weet je wat ook heel fijn is? De collectie bestaat niet alleen uit witte dekbedden, maar eveneens uit het Miss Peggy dekbedovertrek roze. Want de echte varkensliefhebbers gaan natuurlijk voor roze!

Snurk Miss Peggy bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Snurk. Dat betekent dat wij alle producten uit de Snurk Miss Peggy collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Snurk
Filters
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Naar boven