Naar boven

Snurk Banana Monkey

Heb jij een klein rondspringend aapje in huis? Eentje met tomeloze energie die aan het einde van de dag maar moeilijk zijn of haar bed in te krijgen is? Wellicht is het een idee een dekbedovertrek uit de Snurk Banana Monkey serie aan te schaffen. Zoals het Banana Monkey dekbedovertrek 1-persoons. De print van de smakelijke bananen op het deken werken vast goed als lokaas. En anders staat er op het kussensloop nog een ander lief aapje waar die van jou heerlijk bij kan kruipen. Kunnen ze gezellig samen slapen. Het goede is dat ze in hun dromen weer lekker verder door de jungle kunnen vliegen en springen en toch uitgerust wakker worden om weer een nieuwe dag te beginnen.

Design van Snurk

Het Nederlandse merk Snurk is erin gespecialiseerd jou de kunst van het nietsdoen te laten vieren. En een feestje maken ze er zeker van. Snurk heeft een uitgebreide collectie dekbedovertreksets met daarop de meest originele en verrassende afbeeldingen geprint. De ontwerpen zijn strak en modern, maar zijn altijd voorzien van een knipoog. Wat je nog lekkerder zal doen slapen, is het feit dat alle producten geproduceerd zijn met oog voor mens en milieu. Het katoen voldoet aan verschillende keurmerken en de productie vindt plaats in Portugal waar het Snurk team ook zelf vaak te vinden is. Aan jou alleen nog de taak snel in bed te kruipen en lekker te gaan snurken.

Speelse Banana Monkey dekbedovertrekken van Snurk

De orang-oetan, zoals afgedrukt op de dekbedovertrekken in de Snurk Banana Monkey serie, is een van de weinige aapsoorten die niet in groepen leeft. Behalve in het fruitseizoen wanneer de bomen vol vruchten hangen, dan komen ze samen. Het is dus wel zo gezellig dat het dekbedovertrek vol staat met rijpe bananen. Neem het Banana Monkey dekbedovertrek 2-persoons 240x220 en alle aapjes uit het gezin kunnen samenkomen in het grote bed. Lekker in het weekend samen luieren en kroelen. Banaantje eten, de krant lezen, een filmpje kijken of alle kussens uit het huis halen, een nest ervan bouwen en daar de rest van de dag doorbrengen. Deze orang-oetan familie wil vast ook buiten het fruitseizoen samenblijven.

Snurk Banana Monkey bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Snurk. Dat betekent dat wij alle producten uit de Snurk Banana Monkey serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Snurk
Filters
Herkomst
Woonstijl
Op voorraad
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Productsoort