Naar boven

Snurk Astronaut

Droomt jouw kleine vaak over het heelal? Om in een ruimteschip naar planeten te reizen en daar vrienden te worden met marsmannetjes en andere ruimtewezens? Grote kans dat je hem of haar erg blij maakt met een dekbedovertrek uit de Snurk Astronaut serie. Op het zacht katoenen dekbedovertrek staat een foto van een echt astronautenpak uit het Space Expo Museum in Noordwijk. Op de kussensloop staat de bijpassende helm om de outfit helemaal compleet te maken. Het Astronaut dekbedovertrek 120x150 is elke avond ready for take off. Gelukkig is het een superpak en is het mogelijk om de volgende ochtend wanneer de wekker gaat weer uitgerust terug in bed te zijn. Klaar voor een nieuwe dag op de aarde.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Snurk

Het verhaal over Snurk begint in 2007 wanneer het echtpaar Erik van Loo en Peggy van Neer een project beginnen om geld in te zamelen voor zwerfjongeren. Om de schrijnende situatie van deze jongeren zichtbaar te maken, printen ze op een dekbedovertrek een foto van kartonnen dozen. Het bijpassende hoeslaken wordt geprint met stoeptegels. De reacties zijn erg lovend en het idee ontstaat om dit project om te zetten in een bedrijf. Met Erik als verkoopexpert en Peggy als het creatieve brein. Inmiddels heeft Snurk een grote collectie van dekbedovertrekken waar de origineelste foto’s op staan geprint die wereldwijd worden verkocht. Deze foto’s worden allemaal zelf gemaakt en bewerkt. Vervolgens worden ze op een bepaalde manier geplaatst waardoor een strak en modern product ontstaat.  

Snurk Astronaut dekbedovertrekken maken een kind blij

Dromen over het heelal is natuurlijk niet alleen iets voor kinderen. Wellicht ben je zelf erg gefascineerd door de ruimte en al haar mogelijkheden. We lezen steeds vaker in de krant over onderzoeken die uitzoeken of we als mensen ook op andere planeten kunnen leven. En we horen van astronauten die daadwerkelijk in de ruimte zijn geweest dat het zien van de aarde op afstand een onbeschrijfelijke ervaring is. Zijn dit dingen waar jij over ligt te dromen in bed? Dan is het Astronaut dekbedovertrek 240x220 zeker iets voor jou. Het kan natuurlijk ook gewoon dat je je partner graag een keertje in zo een stoer pak wilt zien. Dan is dit dekbedovertrek ook een erg goed idee.

Snurk Astronaut bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Snurk. Dat betekent dat wij alle producten uit de Snurk Astronaut collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.