Snoerboer

Snoerboer is de grootste producent van de Benelux in elektriciteitssnoeren. Ben je op zoek naar textielsnoeren, strijkijzersnoeren, stofkabels of decoratieve elektriciteitsdraden? Bij Snoerboer vind je bovenal een collectie bijzondere snoeren. De snoeren van Snoerboer zijn er in alle denkbare kleuren. We hebben ze in felle, maar ook in warme kleuren. De snoeren zijn prettig om naar te kijken en om te voelen. Veelal zijn ze gemaakt van natuurlijke materialen. In de regel noem je deze elektriciteitsdraden strijkijzersnoeren. Oftewel: elektrische snoeren die met stof zijn omwikkeld. Naast snoeren heeft Snoerboer ook alle andere onderdelen om een lamp compleet te maken. Neem bijvoorbeeld de CableCup plafondkap, Fitting E27 porselein en de Calex Heldere Kopspiegel halogeenlamp E27. Stel jij ook je lievelingslamp samen? 

Flinders is dealer van

Sorteren op

1-25 van 25 producten

Snoerboer strijkijzersnoeren in vrolijke kleurtjes

Snoerboer maakt strijkijzersnoeren die elke lamp mooier kunnen maken. Je vindt altijd wel een textielsnoer dat past bij jouw smaak en interieur. Je kunt de lamp echt afmaken met een porseleinen fitting en een plafondkapje. Alle snoeren zijn online te koop per twee, vier en zes meter. We hebben een aantal prachtige strijkijzersnoeren die je absoluut niet mag missen. Het Torcido textielsnoer is daar een mooi voorbeeld van. Dat geldt net zo goed voor het Rond linnen strijkijzersnoer. Het linnen snoer geeft je lamp een stoer of juist nostalgisch karakter. Hierdoor krijgt je lamp net dat beetje extra en vormt hij een aanwinst voor in je woonkamer of slaapkamer. Ook voor een afwijkende snoerlengte kun je bij ons terecht.  

Lichtbronnen van Snoerboer: van rond naar diamant

Snoerboer heeft tal van verschillende lichtbronnen waardoor er vast een exemplaar bijzit die je mooi vindt. Een absolute favoriet is de Diamant dimbare lichtbron. Door de vorm en het lichtspel is het een genot om naar deze lamp te kijken. Een totaal andere lichtbron is de Snoerboer Globe 95 dimbare lichtbron. Door de ronde vorm oogt hij al heel anders. Het is in elk geval wel zo dat je genoeg keuze hebt in lichtbronnen waardoor je in combinatie met de elektriciteitssnoeren van Snoerboer eenvoudig een lamp samenstelt die past bij jouw smaak. Kun je niet kiezen? Dan kies je toch voor meerdere soorten lampen naast elkaar op verschillende hoogtes. Zo creëer je een speels lichteffect in je woning.

Snoerboer bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Snoerboer. Dat betekent dat wij alle producten van Snoerboer kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Snoerboer en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Snoerboer. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Snoerboer veilig en vertrouwd online bestelt. Wij verzenden bovendien gratis in de Benelux. 

Flinders klanten beoordelen de producten van Snoerboer gemiddeld met 5 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 11 beoordelingen.

Naar boven