Naar boven

Skagerak Hven eettafel 170x94

Skagerak Hven eettafel 170x94

Bij duurzaam design gaat het om producten die gemaakt worden van gerecyclede materialen, of zelf 100% recyclebaar zijn. Daarnaast zijn er merken die een tegenpresentatie leveren voor elk verkocht product, zoals het aanplanten van bomen. Producten in deze collectie hebben allemaal gemeen dat ze het milieu ontlasten en bijdragen aan een betere toekomst.

€ 3.099
1-2 weken
Een andere uitvoering of grote bestelling?
Praktische informatie

Dit is de Skagerak Hven eettafel 170x94.

De Hven eettafel, ontworpen door Anton Björsing, van Skagerak heeft een lengte van 170 centimeter, een breedte van 94 centimeter en een hoogte van 73 centimeter. De tafel is gemaakt van FSC gecertificeerd eikenhout en weegt 45 kilogram. De eettafel wordt onbehandeld geleverd. Dit kun je zo laten, of je kan de Hven eettafel behandelen met een speciale zeep of olie. Door het te behandelen wordt de eettafel meer resistent tegen vlekken. De tafel is ook verkrijgbaar in een grotere maat.

Onderhoud
Eikenhout is een levend materiaal. Omdat het onbehandeld wordt geleverd, kan het reageren op vet, kleurstoffen, veranderingen in luchtvochtigheid en water. Skagerak geeft daarom een ​​schuursponsje mee voor een gemakkelijke behandeling als het oppervlak na het schoonmaken of voor het uitpakken wat omhoog komt. Gebruik het met de volgende instructies:

1. Schuur het oppervlak in de richting van de korrel voor het beste resultaat.
2. Reinig het oppervlak na het schuren met een vochtige doek en droog het af met een theedoek.
3. Dit kan 1-2 herhaald worden voor het beste resultaat.

Extra afwerking
We raden aan om het hout te verzadigen met zeep of een meubelolie om het steviger te maken. Als u dit wilt doen, zorg dan dat u een geschikt product gebruikt - en houd er rekening mee dat het hout van kleur verandert bij het aanbrengen van zeep of olie. Kijk bij de bijpassende producten voor de Skagerak indoor olie.

Opmerking: Wees echter voorzichtig bij het behandelen van uw product gedurende maanden met een buitengewoon lage luchtvochtigheid, omdat dit kleine breuken in de eindkorrels kan veroorzaken.

Ten slotte moet u eraan denken om de bevestigingsbouten van de tafel van tijd tot tijd opnieuw vast te draaien.

Categorie Eettafels
Productfamilie Skagerak Hven
Merk Skagerak
Specificaties
Vorm Rechthoek
Afmetingen (l) 170 x (b) 94 x (h) 73 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Eiken (hout)
Garantie 5 jaar
Merk Skagerak
Herkomst Denemarken
Montage vereist Ja
EAN: 5706420084723
Flinders vertelt over dit product
Garantie
Bezorgen en retourneren
Veelgestelde vragen
Inspiratie Deel je foto op Instagram, Facebook of Pinterest via #MyFlinders en maak kans op € 100 shoptegoed
Productreviews
Toon meer producten Toon minder producten
Over Skagerak