Sika Design fauteuils

Maak het jezelf comfortabel in een van de Sika Design fauteuils! Met een stoel zoals deze in huis wordt alles net even wat comfortabeler én gezelliger. De design lounge stoelen van Sika Design zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook altijd comfortabel. Het merk heeft namelijk een rijke historie met materiaal en kwaliteit en zorgt er dan ook altijd voor dat vorm en functie gecombineerd worden. Het materiaalgebruik is dan ook wat de Sika Design fauteuils karakteriseert: het merk maakt veel gebruik van rotan en er zijn dan ook vele rotan fauteuils te vinden in deze collectie. En alhoewel rotan een tijdloos materiaal is, betekent dat zeker niet dat de collectie van Sika Design ouderwets is. Sterker nog, de ontwerpen zorgen ervoor dat een Sika Design fauteuil helemaal van nu is en perfect past in een hedendaags interieur! Neem dus een kijkje en kies jouw favoriet.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Materialen met historie

Wanneer je naar een ontwerp van Sika Design kijkt, is het eerste dat opvalt vaak het materiaalgebruik. Het merk maakt gebruik van natuurlijke en warme materialen die de designs een herkenbaar en bijzonder uiterlijk geven. Hierdoor is jouw design onmiskenbaar van Sika Design en zie je er meteen aan af dat het design van hoge kwaliteit is. De materialen zijn namelijk altijd van de hoogste kwaliteit. En dat is niet zo gek, want Sika Design bestaat al sinds 1942 en gebruikt al sinds het ontstaan natuurlijke materialen van Deense oorsprong, zoals rotan. Het label begon met het maken van kleinere items zoals manden en kerstornamenten en begon vanaf de jaren ’50 van de vorige eeuw ook met het ontwerpen van meubels. Alhoewel het merk al 80 jaar bestaat, is het DNA van Sika Design nog steeds hetzelfde: een ontwerp van Sika Design is dat dan ook onmiskenbaar.

Silhouetten die het verschil maken

De ontwerpen van Sika Design fauteuils kunnen door het materiaalgebruik allemaal met elkaar gecombineerd worden en passen door het gebruik van natuurlijke Deense materialen stuk voor stuk heel goed bij elkaar. Zo zijn er bijvoorbeeld loungestoelen voor in de tuin gemaakt van rotan, maar ook rotan hangstoelen voor binnenshuis. Er is dus voor ieder wat wils in deze collectie. Wat de verschillende design lounge stoelen van Sika Design toch van elkaar onderscheidt, zijn de silhouetten. Waar de ene rotan fauteuil een klassiek ontwerp heeft, is de ander juist hypermodern. Zo is er voor elke stijl wel wat te vinden in de collectie van Sika Design fauteuils. Heb je een moderne stijl? Kies dan bijvoorbeeld voor de Hanging Egg Outdoor fauteuil. Deze strakke en moderne tuinstoel hang je overal op om een comfortabele en stijlvolle zitplek in jouw buitenruimte te creëren.

Sika Design fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Sika Design. Dat betekent dat wij alle Sika Design fauteuils kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met het product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.