Over Serax

Veel designliefhebbers kennen het Belgische merk Serax wel. Niet zo gek, want het merk heeft internationaal succes en werkt samen met grote namen uit de designwereld. Tegelijkertijd is Serax een waar familiebedrijf dat in 1986 begon in de garage van de gebroeders Serge en Axel van den Bossche. Ondertussen vinden we de designs van Serax overal ter wereld. Wat precies de succesfactor is geweest, dat weten we niet precies. Wat we wel weten is dat het merk geregeld samenwerkt met zowel onbekende ontwerpers als bekende ontwerpers. Zo ontstaat een uitgebreide en afwisselende collectie. De belangrijkste eigenschap van de designs van Serax is vakmanschap. Elk product wordt door ambachtslieden geproduceerd waardoor de producten uniek en absoluut de moeite waard zijn. De Serax Volumes bloempot is daar een goed voorbeeld van.

Over Piet Boon voor Serax Volumes

De Nederlandse designer en binnenhuisarchitect Piet Boon begon in 1983 met zijn eigen studio onder de naam Studio Piet Boon. Samen met Karin Meyn bracht Piet een dynamisch en creatief team samen dat bestaat uit ervaren ontwerpers, architecten en stylisten. Het werd een groot succes. Ondertussen ontwerpt Studio Piet Boon ook prachtige, luxe meubels en woonaccessoires die allemaal de unieke ontwerpfilosofie van de studio ademen: functionaliteit, esthetiek en individualiteit. De Volumes serie weerspiegelt deze drie kernwaarden en sluit perfect aan op de filosofie van Serax waarin er veel aandacht en toewijding is voor detail en perfectie. Een grandioze samenwerking volgde. In de Volumes collectie van Serax speelde Piet Boon met verschillende diktes en hoogtes van commerciële vazen waaruit een serie ontstond waar het dikste gedeelte zich aan de bovenkant bevindt. Dat heeft een belangrijke functie: ze houden bloemen op de juiste plaats. Ideaal!

Serax Volumes: een collectie om te onthouden

De Serax Volumes collectie omvat verschillende schitterende vazen, bloempotten en plantenbakken waarmee je warmte en textuur aan een ruimte kan geven. De aardse en warme kleurtonen geven de Volumes potten een hedendaagse, vriendelijke uitstraling. Hoewel de collectie is gemaakt om planten en bloemen te ondersteunen, kun je de vazen en potten ook mooi op zichzelf neerzetten. De ruime afmetingen en naturelle kleuren creëren zo een stijlvol, minimalistisch tafereel dat geweldig goed aansluit bij de woontrends van vandaag. Combineer de Volumes bloempot 24 bijvoorbeeld met de Volumes bloempot 36 en de Volumes bloempot 59. Alle producten uit deze collectie hebben iets weg van elkaar waardoor mixen en matchen extra leuk is. Wij bij Flinders zijn zeker fan!

Serax Volumes bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Serax. Dat betekent dat wij alle producten uit de Volumes collectie van Serax kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.