Marcel Wolterinck voor Serax

Marcel Wolterinck is een Nederlandse designer die de wereld tot in de kleinste details mooier wilt maken. Marcel liet zich voor het ontwerpen van deze serviescollectie voor Serax leiden door zijn grote liefde voor de Japanse keuken, met de Heii collectie als resultaat. De Heii collectie staat voor eenvoud en gemak en bestaat uit modulaire items die perfect op elkaar afgestemd zijn zodat jij er alle kanten mee op kunt. De items uit de collectie zijn een reflectie van de stijl van Marcel Wolterinck en zijn tijdloos en minimalistisch. Voor deze collectie is er gebruik gemaakt van aardse materialen zoals glas, natuursteen en marmer en een eenvoudig lijnenspel om zo een gevoel van rust te creëren. Hierdoor kun je het servies van Marcel Wolterinck voor iedere gelegenheid gebruiken.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Over Serax

Serge en Axel van den Bossche zijn twee broers uit België die te midden van de bloempottenzaak van hun moeder opgegroeid zijn. Toen ze oud genoeg waren, namen ze bloempottenzaak van hun moeder over hernoemden het. Ze combineerde de eerste letters van hun voornamen en kwamen op Serax. Het designlabel Serax werd in 1986 opgericht en is natuurlijk bekend geworden door de bloempotten. Inmiddels is dit kleine bedrijfje een familiebedrijf van wereldformaat, werken ze met gerenommeerde ontwerpers samen en zijn ze een alomvattend designlabel. Serax heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en reist daarom de hele wereld over met prototypes van de designers om op zoek te gaan naar de juiste makers voor het desbetreffende item. Dit maakt ieder item uniek en het aanbod van Serax bijzonder divers.

Serax servies

Het Belgische designlabel Serax focuste zich in het begin voornamelijk op bloempotten, meubilair en woonaccessoires en hadden zich voorheen nooit aan servies gewaagd. Maar alles veranderde toen één van de oprichters in 2009 een ontmoeting had met Roos van de Velde. Ze creëerden samen een servies dat er voor zorgde dat sterren chefs en restaurants in de rij stonden voor meer servies van Serax. Vandaag de dag is Serax één van de meest geliefde design labels van wereldwijde Michelin sterren chefs en restaurants en creëren ze op zorgvuldige wijze servies, glazen en bestek die de eetervaring en de gerechten naar een compleet nieuw niveau tilt. Het is dan ook geen verrassing dat Serax samenwerkt met de populaire Marcel Wolterinck.

Marcel Wolterinck

Marcel Wolterinck is een Nederlandse designer die in 1960 in Groenlo is geboren. Marcel begon zijn carrière met een eigen bloemenzaak en groeide uit tot meesterbinder: de hoogst haalbare graad binnen de bloemsierkunst. Hij verzorgde de aankleding van allerlei evenementen en werd na loop van tijd steeds vaker gevraagd om grote evenementen te stylen. Niet alleen op het gebied van bloemsierkunst maar ook voor interieur in binnen en-buitenland. De overstap werd snel gemaakt en de overstap leidde tot het aankleden van vijf evenementen op de Amerikaanse ambassade in Washington, waarvan één keer zelfs met maar liefst 11.000 tulpen. Zijn successen groeiden uit tot Wolterinck: een internationaal, high-end ontwerpbureau met showroom en winkel met een bevlogen en gepassioneerd team. Boeken vol interieurinspiratie volgde, net als het op de Japanse keuken geïnspireerde Heii servies die Marcel voor Serax ontwierp.

Serax Earth bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Serax. Dat betekent dat wij alle producten uit de Earth collectie van Serax kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.