Over Serax

Hoe je van een kleine garagehandel in bloempotten een succesvol internationaal opererend designmerk maakt, moet je aan de broers Serge en Axel van den Bossche vragen. Serge en Axel zijn namelijk de oprichters van Serax en begonnen in de garage van hun ouderlijk huis. Ondertussen is het merk niet meer weg te denken uit de designwereld: met wel 65 medewerkers en een prachtig hoofdkantoor in Antwerpen is Serax koploper op het gebied van Europees design. Tegelijkertijd is Serax een waar familiebedrijf gebleven: dit label wordt nu gerund door Axel en zijn vrouw Marie Michielssen. Hoewel Serax haar eigen designstijl stevig vasthoudt, werkt het merk ook vaak samen met internationaal gerenommeerde designers zoals Vincent Van Duysen, Paola Navone en Piet Boon. En dat kan maar een ding betekenen: de verschillende uitgesproken collecties zijn stijlvol en een kijkje waard. Daar is de Serax Earth collectie een goed voorbeeld van.

Serax Earth: een collectie van papier-maché

De Earth collectie van Marie Michielssen loopt uiteen van een papier-maché lamp tot een papier-maché vaas en typeert zich door bijzonder materiaalgebruik, organische vormen en een tijdloze look. Zo is de Earth tafellamp H47 niet alleen nu een stijlvolle aankoop, maar staat de Serax Earth lamp over tien jaar nog steeds mooi op dat ene tafeltje. En dat geldt eigenlijk voor iedere Serax Earth lamp. Mixen en matchen is ook leuk in deze collectie. Plaats bijvoorbeeld de Serax Earth schaal en de Earth vaas large van Serax in de buurt van andere schalen en vazen uit deze collectie. De Serax Earth collectie past perfect in verschillende interieurstijlen en sommige items kun je zelfs buiten een plekje geven. Zo kun je op elk moment van de dag genieten van de schitterende Earth collectie van Serax. En dat kunnen we bij Flinders zeker aanraden.

Serax Earth bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Serax. Dat betekent dat wij alle producten uit de Earth collectie van Serax kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.