Serax Daysign furniture by Studio Simple bureau 180x75

pin to pinterest 1 / 4 pin to pinterest 1 / 4 € 889 Een andere uitvoering of grote bestelling? Kun je de gewenste uitvoering van dit product niet vinden? Of wil je een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met Flinders Projects.
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist

Praktische informatie

Dit is de Serax Studio Simple tafel large.

De Studio Simple tafel large van Serax bestaat uit een set van 2 schragen en een tafelblad. Het tafelblad is 180 centimeter breed, 75 centimeter diep en 2 centimeter dik. De schragen zijn 71 centimeter hoog en 70 centimeter breed. Het tafelblad is gemaakt van hout, de schragen zijn gemaakt van eikenhout.

Specificaties

Vorm: Rechthoek
Afmetingen: (l) 180 x (b) 75 x (h) 73 cm
Ruimte: Alleen geschikt voor binnen
Materiaal: Eiken (hout), Metaal
Garantie: 2 jaar
Merk: Serax
Ontwerper: Studio Simple
Herkomst: België
Productsoort: Serax meubels
Productfamilie: Serax Studio Simple

Carlijn van Flinders vertelt:

Carlijn van Flinders vertelt:

Eenvoudig en tegelijkertijd elegant: dat is de Studio Simple tafel large van Serax. Dit strakke tafelblad rust op twee schragen, en samen vormen zij een moderne tafel zonder poespas. Om aan te eten, studeren, werken of gewoon om aan te zitten en domweg voor je uit te staren.

Tips, advies en trends

Woontrend: Natuurlijke materialen Woontrend: Natuurlijke materialen Ben je op zoek naar een sfeervol, tijdloos en allesbehalve saai interieur vol natuurlijke materialen? In deze woontrend ontdek je hoe je dat precies doet. Flinders trendrapport 2024 Flinders trendrapport 2024 Ben je benieuwd naar de woontrends van 2024? Download dan nu het Flinders trendrapport en ontdek de zes nieuwe trends met designitems die daar perfect bij Kleurtrend 2024: Peach Fuzz Kleurtrend 2024: Peach Fuzz De kleurtrend waar we in 2024 echt niet omheen kunnen: Peach Fuzz. Met al deze items dompel je je interieur onder in de perzikkleur. Dat wil jij toch ook? Meer inspiratie

Meer uit de Studio Simple serie

Logo van Serax

In het assortiment van Serax ligt de focus met name op verlichting en meubels. Bij dit merk weten ze als geen ander hoe ze een woning kunnen omtoveren tot een fraai geheel en wel met een persoonlijke touch. Het Belgische merk groeide de afgelopen dertig jaar enorm waardoor ze wereldwijd steeds meer bekendheid kregen. Een belangrijke eigenschap van Serax is vakmanschap. Het bijzondere is wel dat ze de hele wereld overgaan om de juiste ambachtspersonen te vinden die elk op grote schaal de prototypes van ontwerpers kunnen maken. Doordat elk product ambachtelijk is, kunnen we wel stellen dat de producten uniek en absoluut de moeite waard zijn. Serax is bekend geworden door de iconische collectie Serax bloempotten. Al nieuwsgierig waar Serax jouw woning mee kan aanvullen? Ontdek alle opties die tot de mogelijkheden behoren.

28066 Daysign furniture by Studio Simple bureau 180x75

Hartelijk dank, Daysign furniture by Studio Simple bureau 180x75 is toegevoegd aan je winkelwagen.

Afrekenen