Seletti tuinsets

Om de zomerse dagen in je tuin, op je balkon of op je terras extra gezellig en comfortabel te maken, kunnen de Seletti tuinsets daar absoluut bij helpen. Seletti is gericht op "het maken van nieuwe poëzie". Producten voor het dagelijks leven, maar dan altijd met een twist. Dat zie je ook terug in alle Seletti tuinsets. Voor welk tuinmeubel je ook kiest, het zijn hoe dan ook sierlijke pronkstukken die wel tegen een stootje kunnen in de buitenlucht. De Seletti Industry tuinset 70 + 4 stoelen (chair) komt prima van pas in een leeg hoekje in je tuin, of op je balkon bijvoorbeeld. De tafel heeft namelijk een hoogte van 74 centimeter en een diameter van 70 centimeter. Hierdoor neemt de gehele set niet zoveel ruimte in, maar kun je toch lekker buiten zitten. In welke kleur zou jij een tuinset van Seletti aanschaffen? 

Seletti design

In 1972 constateert Seletti een trend waarbij de productie van meubels wordt geconcentreerd in het Verre Oosten. Vanaf dat moment transformeert Seletti zich tot een levendig en bloeiend importbedrijf. Het bedrijf koopt niet zomaar alles wat los- en vastzit. Aankopen zijn actieve keuzes die zijn gebaseerd op marktkennis en designtrends. In de loop der jaren is het bedrijf geëvolueerd en zeer veelzijdig geworden. Onder leiding van de tweede generatie Seletti, Stefano en Miria (broer en zus), richt het bedrijf zich verder op unieke en onderscheidende designobjecten en op de creativiteit van de Italiaanse cultuur. Seletti producten zijn verrijkt met stijl, kwaliteit en herkenbaarheid en zijn ontworpen door gerenommeerde internationale ontwerpers. Tot op de dag van vandaag staat het merk synoniem voor beweging, provocatie, innovatie en originaliteit. De Seletti tuinsets zijn daar een goed voorbeeld van.

Sierlijke Seletti tuinsets

Zoals je vast al had gezien, bestaan de Seletti tuinsets absoluut niet uit typische, doorsnee tuinstoelen en tuintafels. Kijk bijvoorbeeld eens goed naar de patronen van de meubels uit de Seletti Industry tuinset 152 + 4 stoelen (chair). Dit patroon bestaat uit bekende objecten als bloemen en theepotten. Deze tuintafel heeft een lengte van 152 centimeter, een breedte van 90 centimeter en een hoogte van 74 centimeter. Doordat deze tuinmeubels zijn gemaakt van gegoten aluminium met een matte poedercoating finish, kunnen ze de barre weersomstandigheden prima aan. Ga je liever voor wat extra comfort? Dan is de Seletti Industry tuinset 152 + 4 stoelen (armchair) een optie. De tuinstoelen uit deze set geven je net wat meer comfort door de armleuningen. De stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo geef je een tuinset van Seletti de hoeveelheid kleur die je zelf wilt.

Seletti tuinsets bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Seletti. Dat betekent dat wij alle Seletti tuinsets kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Seletti tuinset en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een tuinset van Seletti, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven