Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over Seletti

Seletti is opgericht in 1964, en was toen al een bijzondere speler in designland. Het merk staat enerzijds voor een hoge kwaliteit, die uiteraard gepaard gaat met een lange levensduur van de producten. Anderzijds moeten we onszelf volgens Seletti ook niet té serieus nemen. Een ontwerp mag creatief, verfrissend, ironisch of zelfs grappig zijn. Daarom bevatten de creaties van Seletti vaak referenties naar de kunstwereld, zoals bij de lampen uit de Seletti MRND collectie ook het geval is. Momenteel is het bedrijf nog steeds in handen van de familie die Seletti begon. Het wordt nu gerund door de kinderen en kleinkinderen van de oorspronkelijke eigenaars. Ook zij gaan momenteel door met het creëren van de mooiste verlichting. Ben je naast deze lampen ook benieuwd naar de andere verlichting van Seletti? Ga dan ook eens kijken bij de andere tafellampen van Seletti.

Speels, creatief en eigentijds

Ben je enthousiast over deze combinatie van kunst en functie, maar heeft de Anna tafellamp een net iets te hoog zuurstokgehalte voor jou? Misschien moet je dan even kijken naar de MRND Dina tafellamp. De onderkant van deze lamp is gemaakt van transparant glas met daarop een witte porseleinen bovenkant met reliëf. Door het neutrale kleurgebruik is de Dina tafellamp wat minder uitgesproken dan de Anna tafellamp, en past hij zich gemakkelijker aan in uiteenlopende ruimtes. Zo ben je er zeker van dat hij in elke ruimte wel tot zijn recht komt. Handig, toch?

Seletti MRND bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Seletti. Dat betekent dat wij alle producten uit de Seletti MRND collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.