Naar boven

Seletti Meteorite

Deze Seletti Meteorite collectie is buitengewoon. Deze producten slaan dan ook op meteorieten. Meteorieten zie je voorbijkomen op televisie of terugkomen in spannende ruimteverhalen, maar niet in het echt. Met de Seletti Meteorite glas small kom je wel enorm dicht in de buurt. Dit unieke glas doet je bijna geloven dat het buitenaards is. Door de gele tint lijkt het alsof de meteoriet net door de dampkring heen dreunt en dat de vlammen er nog vanaf spatten. Wanneer je deze glazen dekt voor een diner, begint het sowieso spectaculair. Naast water in het glas kan je met een bolletje ijs er ook een spannend uitziend toetje van maken. Het Seletti Meteorite glas large is hier perfect voor. In deze collectie vind je de ingrediënten die nodig zijn om je favoriete drinken te serveren. 

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Design van het originele Seletti

Seletti, het designmerk dat door de tientallen jaren heen evolutionair is gegroeid. Het begon allemaal in 1964 toen het merk werd opgericht in Cicognara, Italië. Het streven van Seletti naar het maken van professionele en kwalitatieve producten hebben ze waargemaakt. Hier blijven ze ook trouw aan hun standpunten dat ze zichzelf altijd zullen verbeteren én innovatief en origineel blijven denken. Seletti blijft zich focussen op de designprojecten en de creativiteit waar de “Italiaanse uitmuntendheid” vanaf spat. De collecties zijn gebaseerd op het dagelijkse leven en objecten die een boodschap overbrengen. De designers proberen altijd zo uniek, grappig en persoonlijk mogelijk te blijven. Dit is wel goed te zien aan de producten die we bij Flinders verkopen.

Seletti featuring Diesel

Seletti werkt net zoals grote artiesten graag samen met andere grote namen. Zo werkt Seletti nu samen met het kledingmerk Diesel. Diesel heeft zich tegenwoordig ook toegespitst op woonaccessoires. Seletti zag zijn kans om een boeiende collectie te maken met Diesel. Het ruimteleven is namelijk altijd al een grote inspiratie geweest voor de ontwerpers van Diesel. Samen vinden Seletti en Diesel de mysterieuze wereld van ruimteschepen en buitenaardse wezens behoorlijk fascinerend. Hieruit kwam dan ook de Seletti Meteorite collectie voort. Naast deze collectie hebben Seletti en Diesel nog meer collecties gemaakt waar je je eettafel extra sensationeel mee maakt. Bekijk ze maar gauw!

Seletti Meteorite bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Seletti. Dat betekent dat wij alle producten uit de Seletti Meteorite collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Seletti. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.