Seletti Lunar

De Seletti Lunar collectie bestaat uit servies zoals je zelf nooit eerder hebt meegemaakt. Misschien kun je je al iets voorstellen wanneer je weet wat “Lunar” betekent. Lunar betekent: maan. De hele collectie zou je in het echt ook terugvinden wanneer je op de maan staat. Zo zal je de Seletti Lunar kandelaar large zien landen wanneer je net uit je meteorietvormig kopje koffie aan het drinken bent, die daarna ook nog eens met zijn schotel wegvliegt: de Seletti Lunar Coffee kop met schotel. Laat je elke keer weer verassen door de bijzondere ontwerpen van Seletti. Tegenwoordig heb je dus niet meer een spannend boek of een spannende film nodig om over de ruimte te fantaseren, maar alleen al dit gave Seletti Lunar servies. Zelfs de theelepeltjes die bij de collectie horen zijn afgeleid van ruimtevoorwerpen.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Originaliteit bij Seletti

Seletti, een designmerk dat in 1964 is opgericht door Romano en Maria Seletti in Cicognara, Italië. Het unieke merk kenmerkt zich door hun bijzondere visie op innovatie en design. Ze willen zichzelf dan ook altijd blijven verbeteren en origineel blijven denken. De professionele en kwalitatieve producten worden door deze redenen daarom ook over de hele wereld verkocht en zelfs tentoongesteld. Onder leiding van de tweede Seletti generatie, Stefano en Miria, richt het bedrijf zich verder op de onderscheidende designobjecten en op de creativiteit van de “Italiaanse uitmuntendheid”. De designs van Seletti hebben allemaal een eigen kenmerk, zoals de Seletti Lunar collectie die we op deze pagina bespreken. Wel zijn alle collecties gebaseerd op onderwerpen uit het dagelijks leven die een boodschap overbrengen. Laat je dus inspireren door de Seletti producten die we bij Flinders verkopen en geniet ervan!

Multifunctionele ruimteproducten van Seletti

Naast gave kandelaars en wegvliegende kopjes heeft de Seletti Lunar collectie ook nog een aantal schalen. De Seletti Lunar Salad kom is perfect voor een lekkere salade gepresenteerd in een halve planeet of meteoriet. Toch meer behoefde aan een mooie planeet in plaats van een meteoriet? Dan zal je erg blij worden van de Seletti Lunar opbergpot. Je kan allemaal soorten dingen in de van messing gemaakte pot doen. In eerste instantie zie je niet meteen dat de opbergpot open kan. Dit is dus supergunstig als je je lievelingschocola wilt verstoppen voor je hongerige vrienden, familie of kinderen. Ook zou je er manchetknopen in kunnen opbergen of een mooie ketting, de Lunar opbergpot past overal.

Seletti Lunar bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Seletti. Dat betekent dat wij alle producten uit de Seletti Lunar collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Seletti. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.