Seletti kandelaars

Vroeger stonden kandelaars standaard in elk huis, maar door de komst van licht en andere ontwikkelingen zijn ze vaak niet meer terug te vinden. Seletti heeft de kandelaars een nieuw leven in geblazen en waanzinnige ontwerpen op de markt gebracht. Neem bijvoorbeeld de Seletti Lanterna kandelaar. Ontwerper Antonio Aricó heeft de ouderwetse lantaarn een prachtige unieke twist gegeven. De kandelaar is gemaakt van glas en porselein en heeft aan de binnenkant ruimte voor een kaars. De liefde voor design is terug te zien in de producten van Seletti. Elk product heeft een eigen verhaal en persoonlijkheid. Alle producten hebben een eigentijds karakter, zijn kwalitatief goed en herken je uit duizenden. Ze werken samen met verschillende internationale ontwerpers waardoor een veelzijdige collectie ontstaat.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Italiaans design van Seletti

Seletti is opgericht door Romano en Maria Seletti in 1964 en is alweer in handen van de tweede generatie. Broer en zus Stefano en Miria richten zich tot op de dag van vandaag nog steeds tot unieke en onderscheidende designobjecten en de creativiteit van de Italiaanse cultuur. Het assortiment van Seletti is enorm veelzijdig waardoor het soms lastig is er een rode draad in te ontdekken. Zo zijn er verschillende soorten lampen, kasten en kandelaars. Het bedrijf streeft naar productverbetering, vernieuwing en het maken van een verschil. Seletti is gericht op het maken van nieuwe poëzie. Producten voor het dagelijks leven, maar dan met een twist en knipoog. Al nieuwsgierig naar wat het designmerk allemaal te bieden heeft?

Seletti Lunar collectie vol kandelaars

Tegenwoordig heb je geen spannend(e) film of boek meer nodig om over de ruimte te fantaseren en is alleen de gave Seletti Lunar collectie al voldoende. De collectie bestaat uit producten die je nooit eerder hebt gezien. Het woord ‘Lunar’ staat voor de maan. Het zou niet verrassend zijn als je de collectie echt terug kunt vinden op de maan. Zo kun je de Seletti Lunar kandelaar large zien landen wanneer je net uit je meteorietvormige kopje koffiedrinkt. De kandelaar heeft namelijk de vorm van een raket. Hij is niet alleen even groot als een echte raket, maar heeft ook een mooie hoogte van 35 centimeter. Daarnaast is de kandelaar gemaakt van messing wat de raket een elegant uiterlijk geeft. Welke producten uit de collectie geven jou het gevoel dat je op de maan staat?

Seletti kandelaars bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Seletti. Dat betekent dat wij alle Seletti kandelaars kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.