Naar boven

Seletti Egg of Columbus

Sommige anekdotes dragen we ons hele leven lang mee. Wanneer je een beroemde ontdekkingsreiziger bent, kan een verhaal je zelfs eeuwen achtervolgen. Zoals het ei van Columbus. Het verhaal dat hij, toen hij terug was van zijn reis naar Amerika, een groep critici tegenover zich had die beweerde hetzelfde gekund te hebben. Als antwoord hierop vroeg Columbus de mannen een ei rechtop te laten staan, wat niemand lukte. Hij nam het ei over, tikte hem aan een kant plat zodat het ei bleef staan en voegde daaraan toe dat als iemand heeft laten zien hoe het moet, iedereen het uiteindelijk kan. Waarom de Seletti Egg of Columbus serie zo heet? Omdat het materiaal van de lampen uit gerecycled papier bestaat en je aan een eierdoos doet denken. Waarschijnlijk niet het antwoord dat je verwachtte, maar Seletti zou Seletti niet zijn als ze je niet zouden verassen. Zet de Egg of Columbus tafellamp bij jou thuis en blijf jezelf verassen door dit originele ontwerp.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Alles over Seletti

Dit Italiaanse merk beschrijft zichzelf als een charmante plek waar design en popart samenkomen en dat is zeker terug te zien in hun collectie. Ze ontwerpen spullen voor een unieke, persoonlijke en vrolijke levensstijl. Daarbij blijven ze zoeken naar wat schoonheid precies inhoudt en op welke verschillende manieren dat eruit kan zien. Er wordt veel gebruikgemaakt van bekende elementen die op een nieuwe manier worden gebruikt of afgebeeld. Het bedrijf focust op creatieve Italiaanse excellentie waarbij originaliteit erg belangrijk is. Dit vertaalt zich in een diverse collectie van meubels, verlichting en accessoires. Ben jij op zoek naar een echte eyecatcher in huis? Dan ben je bij Seletti aan het juiste adres.

Bijzondere Egg of Columbus verlichting van Seletti

In tegenstelling tot het materiaal zijn de vormen van de hanglampen uit deze serie heel klassiek. De ruches van de Egg of Columbus hanglamp small vind je ook bij glazen lampenkappen uit de jaren 20. Omdat het glas vervangen is door gerecycled papier en het snoer een opvallende rode kleur heeft gekregen, is de lamp toch modern en past hij goed in het huidige interieur. Heb je liever een gekartelde rand dan ruches? Neem dan de Egg of Columbus hanglamp large. Het staat ook leuk de verschillende versies samen in een groepje op te hangen. Om de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten, want dat is nog een leuke bijkomstigheid van dit materiaal. De prijzen zijn namelijk erg toegankelijk.

Seletti Egg of Columbus bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Seletti. Dat betekent dat wij alle producten uit de Seletti Egg of Columbus collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.