Naar boven

Seletti creëert nieuwe functies

Dit Italiaanse merk omschrijft zichzelf als een charmante plek waar design en popart samenkomen. En dat is wel heel treffend gezegd. Het assortiment van Seletti bevat namelijk gekleurde, uitgesproken en unieke producten. Het is een bonte verzameling van meubels, verlichting, objecten en servies. Het uitgesproken Italiaanse karakter is er zeker in terug te vinden. Het merk gelooft in constant onderzoek blijven doen om zo tot innovatie en originaliteit te komen. Vaak worden bekende elementen uit het dagelijkse leven op een nieuwe manier vormgegeven. Zo krijgen ze een nieuwe functie. Net als de cactussen in deze serie. Ben jij er klaar voor om een plant in huis te halen die diep vanbinnen eigenlijk een lamp is?

Seletti Cactus kamerplanten die licht geven

Net als elke echte plant, zijn de cactussen van Seletti ieder uniek. Ze worden namelijk volledig met de hand gemaakt. Het glas wordt geblazen tot de verschillende cactusvormen en daarna beschilderd tot een volwaardige kamerplant. Uiteindelijk is hij ook nog keurig in een terracottapot gezet. Er zijn drie verschillende formaten verkrijgbaar. De Cactus Sunrise tafellamp groot is de langste en dunste van het stel. Het handige van deze plant is dat je hem overal kan neerzetten. In het licht of in de schaduw, het maakt niet uit. Ze kunnen goed alleen staan, maar vinden het ook gezellig in een groepje hun licht uit te stralen. Heb jij al een favoriete lamp op het oog?

Seletti Cactus bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Seletti. Dat betekent dat wij alle producten uit de Seletti Cactus collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.