Seletti besteksets

Het Italiaanse designmerk Seletti kenmerkt zich door een unieke visie op design en dat zien we terug in de collectie besteksets. Originaliteit is een belangrijk begrip voor het merk, want zij proberen het buitenbeentje te zijn in de designwereld. De producten zijn gemaakt met een twist of een knipoog naar serieuze designproducten. Design hoeft namelijk niet per se heel serieus of netjes te zijn. Een mooi voorbeeld is de Diesel DIY bestekset 4 stuks. Het uiteinde van de bestekset bestaat uit de kop van een steeksleutel. Hierdoor krijgt de set een industrieel en stoer randje. Als je twee linkerhanden hebt kun je de bestekset misschien beter overslaan. Seletti heeft vele designklassiekers op de markt gebracht en is tot op de dag van vandaag nog steeds in beweging. Welke eyecatcher breng jij in huis?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Design van Seletti

Het bijzondere designmerk Seletti is opgericht in 1964 door Romano en Maria Seletti. Het bedrijf streeft naar productverbetering, want zij geloven dat vernieuwing het verschil kan maken. Tot de dag van vandaag produceert en verkoopt het designmerk producten waar we onze ogen niet vanaf kunnen houden. In de loop der jaren is het bedrijf geëvolueerd en beschikt tot een veelzijdig assortiment. De producten van Seletti hebben een eigentijdse stijl, bezitten een goede kwaliteit, herken je uit duizenden en zijn ontworpen door verschillende internationale ontwerpers. Onder leiding van de tweede generatie Seletti, broer Stefano en zus Miria, richt het bedrijf zich verder op onderscheidende en unieke designproducten. Ben je al nieuwsgierig?

Seletti besteksets van Alessandro Zambelli

Alessandro Zambelli is een Italiaanse ontwerper die onder andere prachtige besteksets heeft ontworpen voor Seletti. Hij studeerde industrieel ontwerpen en materiaalkunde aan de Cova School of Design in Milaan. In 2000 begon zijn carrière en met succes! Het werk van de ontwerper kenmerkt zich door speelse, magische en elegante ontwerpen. Alessandro herdefinieert kunst voor de hedendaagse tijd en gebruikt innovatieve technologieën en materialen met een opmerkelijk creatief effect. Bekijk eens de Seletti Keytlery Gold bestekset 24 stuks. Hiermee oogst je bewonderende blikken en verraste gezichten. Dit is de sleutel tot een geslaagde avond en een echte ‘conversatiestarter’. Nooit meer een saai etentje met de besteksets van Seletti.

Seletti besteksets bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Seletti. Dat betekent dat wij alle Seletti besteksets kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.