Seletti Lanterna kandelaar
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Seletti Lanterna kandelaar

  Omschrijving

  De Seletti Lanterna kandelaar is ontworpen door Antonio Aricó.

  Vroeger waren ze standaard in elk huis te vinden, maar door de komst van licht en andere ontwikkelingen heeft bijna niemand vandaag de dag nog een lantaarn is huis. Met de Lanterna kandelaar van Seletti wordt de ouderwetse lantaarn een nieuw leven ingeblazen.

  De Lanterna kandelaar van Seletti heeft een diameter van 10,6 centimeter en een hoogte van 30 centimeter. Aan de binnenkant van de kandelaar is er ruimte voor een kaars. De kandelaar is gemaakt van glas en porselein. Je kunt voor de Lanterna kiezen uit twee verschillende uitvoeringen.

  Zoek je naast de Lanterna kandelaar van Seletti een andere kandelaar van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Seletti. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Lanterna kandelaar, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Specificaties

  Merk Seletti
  Ontwerper Antonio Aricó
  Afmetingen (h) 30 x (Ø) 10.6 cm
  Materiaal Glas, Porselein (aardewerk)
  Garantie 1 jaar
  Herkomst Italië
  Opmerking Zoals je op de foto kunt zien zijn er twee soorten theelichten / kandelaars. De kleine is de Bugia, de grote de Lanterna.

  Sfeerafbeeldingen

  Seletti Lanterna kandelaar
  Seletti Lanterna kandelaar
  Seletti Lanterna kandelaar
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven