Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Secto Design

Het Finse Secto Design is opgericht in 1995 toen Tuula Jusélius en Seppo Koho elkaar ontmoetten. Ze wisten meteen dat ze op één lijn zaten en deelden een passie voor Scandinavisch design en werken met hout. De eerste meubels van Secto Design waren innovatieve ontwerpen van ‘lijmhout’: gelamineerd hout. Klanten gingen op zoek naar bijpassende verlichting, en zo werden de eerste Secto Design lampen vervaardigd. De eerste Secto Design lamp was de Secto 4200 hanglamp. Hierna volgden er verschillende uitbreidingen in het assortiment. Een bekende serie is de Secto Design Octo reeks. Deze serie bestaat uit grote ronde hanglampen, die een uitgesproken formaat combineren met een luchtige vormgeving.

Prachtige Secto Design vloerlampen

De Secto Design Owalo 7010 vloerlamp LED is een voorbeeld van zo’n prachtig exemplaar. De gebeeldhouwde vorm van deze vloerlamp komt goed tot zijn recht in z’n eentje. Hij voelt zich nog fijner wanneer je er nog een naast plaatst. De lamp kun je bestellen in de kleuren naturel, wit, zwart en walnoot. Je kunt de lamp eenvoudig bedienen met de aan- en uitschakelaar. Deze kabel is maar liefst 250 centimeter lang zodat je vast en zeker een stopcontact kunt vinden voor deze lamp. Hij voelt zich erg thuis naast de bank, maar komt ook goed tot zijn recht op andere plekjes in huis. De lamp geeft je huis in elk geval extra sfeer mee. Gezellig, toch?

Secto Design vloerlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Secto Design. Dat betekent dat wij alle Secto Design vloerlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Secto Design vloerlamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een vloerlamp van Secto Design, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.