Sebra Wildlife

De Sebra Wildlife serie brengt dieren van over de hele wereld naar jouw huis. Dit Deense kindermerk snapt namelijk dat elk kind van dieren houdt. Nu zijn hun vrienden uit de dierentuin ineens ook thuis te vinden, wat een feest! Verschillende producten brengen verschillende dieren. Het is een mix van de bekende kinderfavorieten en onbekendere nieuwe figuren. Aan de Wildlife mobiel hangen Zapp de zebra, Maci het aapje, Finley de olifant en Lee de leeuw. Zij vermaken jouw kleine in de box of in bed. Ze helpen te focussen en brengen afleiding en plezier. Het handgemaakte karakter van de gehaakte elementen brengen extra zachtheid en warmte in de kinderkamer.

Sebra: modern en natuurlijk

Dit Deense merk brengt sinds 2004 een combinatie van kwaliteit en esthetiek in de wereld van design voor kinderen. Het is de oplossing voor het gebrek hieraan dat Mia Dela, de oprichter van het merk, zelf tegenkwam toen ze moeder was geworden. Ze heeft inmiddels een inspirerend assortiment ontwikkelt met moderne producten in weloverwogen gekozen kleuren. Veel items zijn met de hand gemaakt, zo zie je veel gehaakte of gebreide elementen. Sebra maakt graag gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en katoen. Dit alles samen zorgt voor een warme, vriendelijke en open uitstraling. En dat is precies zoals een omgeving waarin een kind opgroeit zou moeten zijn.

 

Sebra brengt warmte en gezelligheid

De kleuren van de Wildlife serie zijn zacht en rijk. Deze zijn geïnspireerd op de hét seizoen van de mooie warme kleuren: de herfst. Dat maakt dat de hele serie een warme en vriendelijke uitstraling heeft. Zo ook het Wildlife Sunset Melamine eetsetje. Op een kommetje, een bord en een beker staan gezellige dierenvrienden een kleurige bladeren. Want samen eten is wel zo gezellig. Na het eten is het tijd om naar bed te gaan. Niet alleen voor jouw kleintje, maar natuurlijk ook voor de pop. Het Wildlife poppenbed beddengoed 34x28 zorgt ervoor dat het bed er extra uitnodigend uitziet en dat de pop heerlijk toegedekt kan worden. Zo weet je zeker dat de pop morgen goed is uitgerust, klaar voor een nieuwe dag vol avonturen.

 

Sebra Wildlife serie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Sebra. Dat betekent dat wij alle producten uit deze serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Wildlife serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven