Naar boven

Sebra vloerkleden

Nooit meer koude voetjes met de Sebra vloerkleden. Je kleintje heeft erg veel moeite met opstaan in de ochtend. Dat herken je wel een beetje, want dit probleem heb jij ook. Net als je kleine spruit vind jij je bed gewoon het heerlijkste plekje dat er bestaat. Lekker warm en zacht. Maar als jij je bedenkt dat je in de ochtend je warme bed moet verruilen voor de kou die in je slaapkamer hangt, motiveert je dit niet om op te staan. En wat nou als wij dit voor je kleintje (en misschien ook wel voor jou) nu eens wat comfortabeler kunnen maken? Sebra heeft namelijk een aantal geweldige vloerkleden in haar collectie. Het Sebra Geweven vloerkleed 180x80 is daar een voorbeeld van. Een superzacht kleed dat zorgt voor lekkere warme voetjes. Daarnaast kleden ze de slaapkamer ook nog eens leuk aan. Nooit meer koude voeten en een hippe slaapkamer. Wat wil je nog meer?

Design van Sebra

Het Deense designlabel Sebra is speciaal ontwikkeld voor kinderen. De producten sluiten perfect aan op de beleving van je kleine spruit. De artikelen zijn geschikt voor zowel de slaapkamer als de rest van de omgeving waarin het kind zich bevindt. Mia Dela is de oprichter van het merk. Toen zij zwanger was van haar zoontje en bezig was met het inrichten van de kinderkamer, kwam zij erachter dat er eigenlijk maar weinig leuke en kwalitatief hoogwaardige designproducten verkrijgbaar waren. Zij was juist op zoek naar producten die zowel passen bij de woonstijl van ouders als bij de verbeelding van kinderen. Gelukkig had Mia al een aantal jaren ervaring op het gebied van design. Dit maakte voor haar de keuze niet moeilijk. Ze richtte in 2004 het stijlvolle label voor kinderen op.

Spelen is zeer comfortabel op de vloerkleden van Sebra

Beneden in huis heb je niet veel ruimte voor al het grote speelgoed van je kinderen. Daarnaast vind je het eigenlijk ook helemaal niet praktisch. Al dat rondslingerende speelgoed. Je struikelt erover heen of het lijkt alsof er een bom is ontploft. Daarom heb jij je kinderen aangewend om ze op hun eigen slaapkamer te laten spelen. Een eigen plekje waar ze al hun mooiste speelgoed kwijt kunnen en zoveel rommel kunnen maken als dat ze willen. Het enige nadeel is dat ze graag op de grond spelen, maar het vaak te koud is en er veel broeken slijten. Heb je er daarom al eens over nagedacht om een lekker vloerkleed neer te leggen? Supercomfortabel en uren speelplezier gegarandeerd. Neem bijvoorbeeld het Sebra Gehaakt vloerkleed 120. Een knus kleedje dat niet alleen het spelen comfortabel maakt, maar het maakt de slaapkamer ook een stuk gezelliger.

Sebra vloerkleden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Sebra. Dat betekent dat wij alle Sebra vloerkleden kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.