Naar boven

Sebra Village

De babyaccessoires uit de Sebra Village collectie zijn een ode aan het stadsleven. De collectie bevat items om elke baby- of kinderkamer een flinke oppepper te geven. Want op die leuke stadse printjes is zoveel te ontdekken, dat het nooit saai wordt. Zo kunnen jij en jouw zoon of dochter op het Village dekbedovertrek 100x70 eindeloos blijven zoeken naar nieuwe huizen, flats, auto’s, bankjes, meertjes, fietsen en bomen. Wordt het jullie allemaal wel erg veel? Dan draai je het dekbed lekker om! De andere kant van het Village dekbedovertrek is namelijk bedrukt met een regelmatige grafische print. Op deze manier heb je eigenlijk twee verschillende dekbedden in één. Wil je meer over deze collectie te weten komen? Bekijk dan het complete aanbod. 

Over Sebra

Het Deense merk Sebra is in 2004 opgericht door Mia Dela die hiervoor tegen een probleem aanliep bij het inrichten van de kinderkamer van haar zoon. Ze kon namelijk geen meubels en accessoires vinden die aan de kwaliteit en het design voldeden waar zij naar op zoek was. Zo kwam zij op het idee om zelf een designlabel op te zetten en niet veel later was Sebra geboren. In het assortiment van dit merk vind je een rijkelijk gevuld assortiment kinderproducten in verschillende kleuren, soorten en maten waardoor je vast en zeker een item vindt die past in deze ruimte. Het zijn in elk geval stuk voor stuk producten met een fraai design die jou en je kind elke dag weer een beetje blij maken.

Sebra Village collectie: een stads begin van de dag

Na een nacht heerlijk geslapen te hebben onder het Sebra Village dekbedovertrek is er niets fijner dan fris gedoucht aan de ontbijttafel te verschijnen. Na lekker ontbeten te hebben kan iedereen in een koffer van het Village kofferset speelgoed dan mooi zijn spulletjes meenemen naar school of werk. Is dat jou net een brug te ver? Dan ruim je gewoon alle troepjes van de kinderkamer op in deze drie leuke koffers. Omdat de drie koffers verschillende afmetingen en een andere opdruk hebben, staan ze heel leuk wanneer je ze naast elkaar op een kastje of wandplank zet.

Sebra Village bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Sebra. Dat betekent dat wij alle producten uit de Sebra Village collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.