Naar boven

Sebra tuimelaar

Weet je niet wat je als kraamcadeau kunt geven? Dan is een Sebra tuimelaar dé ideale oplossing. Een tuimelaar van Sebra wordt al gauw de beste vriend van een baby. Neem bijvoorbeeld de Sebra Konijn Robert tuimelaar. Deze beauty geeft een baby graag wat extra warmte en voorziet hem of haar van een zacht geluidje wanneer deze tuimelaar heen en weer wiegt. Extra gezellig dus. Doordat hij gemaakt is van gehaakt katoen en een polyester vulling heeft, is dit konijn heel geschikt voor baby’s. Een tuimelaar van Sebra is een echte blikvanger voor op elke babykamer. Los daarvan is het ook een fijn speeltje voor in de box. Genoeg redenen om voor een tuimelaar van dit Deense merk te kiezen. Bekijk welke Sebra tuimelaar bij jou in de smaak valt. 

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Design van Sebra

Sebra is een merk van Deense bodem. Dit designlabel is in 2004 opgericht door oprichter en ontwerper Mia Dela. Zij liep jaren geleden tegen een (interieur)probleem aan. Toentertijd was ze bezig met de kinderkamer van haar zoon en kon maar geen kwalitatief hoogwaardige designproducten vinden. Dat zette haar aan het denken en zo kwam zij op het idee om met haar kennis en ervaring dit Deense designlabel op te zetten. De collectie van Sebra biedt eigenlijk alles wat je terugvindt in de kinderkamer, maar ook alle andere ruimtes waarin een kind zich bevindt. Van dekbedovertrekken tot speelgoed en van knuffels tot tuimelaars. Handig om te weten: elk product van Sebra is voorzien van de hoogwaardige kwaliteit die je mag verwachten.

Een gezellige Sebra tuimelaar

Ga jij voor een konijn of een panda? In deze collectie vind je in elk geval een Sebra tuimelaar die het extra gezellig maakt in de kinderkamer of simpelweg in de box die in de woonkamer staat. Voor welke tuimelaar je ook kiest, je haalt hoe dan ook een prachtig designitem in huis waar je iedere baby blij mee maakt. Deze tuimelaar is speciaal voor meisjes: de Sebra Konijn Roberta tuimelaar. Door de roze tinten doet deze tuimelaar het goed in een meisjesomgeving. De Sebra Panda tuimelaar vraagt ook eenvoudig je aandacht. Een tuimelaar die niet alleen heel leuk is om te geven, maar vooral ook om te krijgen. Welke tuimelaar is jouw favoriet?

Sebra tuimelaar bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Sebra. Dat betekent dat wij elke Sebra tuimelaar kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Sebra en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.