Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Over Sebra

Het Deense designlabel Sebra is in 2004 opgericht door designer Mia Dela. Net zoals veel succesformules begon het verhaal van Sebra bij een probleem. Mia wilde namelijk de kamer van haar zoon Gustav inrichten, maar kon eigenlijk geen meubels en accessoires vinden die voldeden aan haar standaard van kwaliteit en design. Dit was het begin van Sebra. Bij Sebra worden een modern design en bijzondere kleurkeuze gecombineerd met ambachtelijke manieren van productie, zoals breien en haken. Omdat er gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout en katoen, zijn de producten van hoge kwaliteit en bovendien uitzonderlijk veilig. Dit is waarom de Sebra Sky babyaccessoires zo’n groot succes zijn geworden. Het zijn producten met een prachtig design, maar altijd met oog voor de veiligheid en het welzijn van jouw kind.

Sebra Sky collectie: lekker onder de wol(k)

Na het avondeten is er natuurlijk wel het een en ander vies geworden. Dan is niets lekkerder dan een warm bad. Na afloop kan dochter-of zoonlief heerlijk wegkruipen in de Sky badcape. Deze badcape is gemaakt van een zachte badstof van 100% katoen. Daarna kan hij of zij lekker wegdromen onder een van de vele dekbedovertrekken uit de Sebra Sky collectie. Met het kleine Sky dekbedovertrek 100x70, het Sky dekbedovertrek 140x100 en het grotere Sky dekbedovertrek 200x140 is er letterlijk voor ieder kind wel een exemplaar met de juiste afmetingen. Voortaan tellen we geen schaapjes meer voor het slapengaan, maar wolkjes!

Sebra Sky bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Sebra. Dat betekent dat wij alle producten uit de Sebra Sky collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.