Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Over Sebra

Dit Deense merk is opgericht in 2004 door Mia Dela. Mia werkte al jaren als ontwerper in dienst maar toen ze moeder werd, besloot ze haar eigen bedrijf te beginnen. Geïnspireerd door haar eigen ervaringen met het gebrek aan kinderspullen met een stijl en kwaliteit die haar persoonlijk aansprak. Zo werd na haar eigen kind ook Sebra geboren. Het merk heeft een divers aanbod van meubels, textiel, speelgoed en accessoires. Alles in een moderne stijl met mooie kleuren en met veel handwerk zoals breien en haken. Er wordt veel aandacht besteed aan de materialen waar de producten van zijn gemaakt. We zien veel wol en katoen en het liefst biologisch. Daarnaast is ook veiligheid een belangrijk aspect bij het tot stand komen van de producten. Overigens is dat geen overbodige luxe wanneer het om baby’s en kleine kinderen gaat.

Sebra Singing Birds design voor de kleintjes onder ons

Deze serie heet niet voor niets ‘Singing Birds’. Hij bevat namelijk ook een zingende vogel of beter gezegd een muziek makende vogel. De Singing Birds muziekmobiel wit hang je met een klittenbandsluiting makkelijk overal waar een slaapliedje gewenst is op. Hij speelt Brahms lullaby, een wiegenlied dat al in 1868 gecomponeerd is, maar nog steeds baby’s naar dromenland brengt. Trek aan zijn pootje en kijk of het jou wel lukt wakker te blijven. Naast slapen is eten ook een belangrijk onderdeel van het leven van jouw baby. Ook daar is aan gedacht. Met het Singing Birds eetsetje, bestaande uit een bordje, kom, beker en bestek, is eten een groot feest. Over feest gesproken, de set is ook leuk om als cadeau te geven, want de verpakking is er al helemaal op afgestemd.  

Sebra Singing Birds bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Sebra. Dat betekent dat wij alle producten uit de Sebra Singing Birds collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.