Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Over Sebra

Het Deense designlabel Sebra is in 2004 door Mia Dela opgericht. Dit merk begon door een probleem dat speelde toen zij bezig was met de inrichting van de kinderkamer van haar zoon. Ze kon helaas geen meubels en accessoires vinden die aan haar eisen voldeden. Tegelijkertijd was dit een mooie reden om zelf een kindermerk op te zetten met designproducten speciaal voor kinderen van alle leeftijden. Modern design en bijzondere kleurkeuzes worden gecombineerd met ambachtelijke manieren van produceren. Hierdoor komen ze tot de meest bijzondere ontwerpen. Bij elk van de producten wordt gebruikgemaakt van natuurlijke materialen waardoor ze stuk voor stuk van hoge kwaliteit zijn en uitzonderlijk veilig voor elk kind. Ben jij al overtuigd van dit merk?

Een multi-inzetbaar Sebra Quilted dekentje

Gedijt jouw kleine goed bij een wat rustigere, serene omgeving? Dan is er eveneens een dekentje beschikbaar in dezelfde stijl als de Quilted bedbumper: het Sebra Quilted babydeken. Het dekentje is gemaakt van 100% gebreid katoen en eveneens beschikbaar in drie zachte tinten. Het dekentje is aan de dikkere kant zodat hij ook uitermate geschikt is als kleedje voor op de grond in de speelhoek. Daarnaast staat het Sebra Quilted babydeken ook mooi als sprei op het kinderbed. Kijkt jouw kleine even niet naar zijn Quilted dekentje om? Dan ga je er toch zelf even onder liggen op de bank. Lekker warm!

Sebra Quilted bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Sebra. Dat betekent dat wij alle producten uit de Sebra Quilted collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.