Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Sebra: design voor kinderen

Het Deense designmerk Sebra is speciaal ontworpen voor kinderen. De producten passen perfect bij de typische verbeelding van kinderen, maar ook voor de papa’s en mama’s onder ons zijn de producten een lust voor het oog. De ontwerpster Mia Dela kwam op het idee om dit kindermerk op te zetten doordat zij destijds bezig was met het inrichten van de kinderkamer van haar zoon. Ze kwam erachter dat er helemaal geen hoogwaardige designproducten te vinden waren die zowel bij het kind als de ouder passen. Vraag en aanbod lagen ver uit elkaar en dit bracht haar op ideeën. Gelukkig had Mia al veel ervaring op het gebied van design en wist ze precies welke stappen ze moest zetten om haar ideeën werkelijkheid te kunnen laten worden.

Slaap kindje slaap met de Sebra muziekmobielen

Je hoeft zelf geen uren slaapliedjes meer te zingen om je kleine spruit in slaap te helpen, want de Sebra muziekmobielen helpen jou daar een handje bij. De schattige mobielen uit de collectie van Sebra zijn onweerstaanbaar lief en zingen lekker rustige liedjes zodat jouw kleintje zeker weten zal wegdromen naar dromenland. De Sebra Fanto the Elephant olifant gehaakt muziekmobiel is een gezellig dierenvriendje die de hele dag de tijd heeft om muziek te maken. Het olifantje is gemaakt van katoen en heeft een polyester vulling. Om de beestenboel helemaal compleet te maken, is de Sebra Hond muziekmobiel een trouwe viervoeter die jouw kleintje de hele dag gezelschap houdt. Mocht je kindje niet kunnen slapen, dan zijn de mobielen niet alleen fijn om naar te luisteren, maar door hun uiterlijk ook erg leuk om naar te kijken.

Sebra muziekmobielen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Sebra. Dat betekent dat wij alle Sebra muziekmobielen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.