Naar boven

Sebra Little Driver

Wanneer er een kleine op komst is, heb je waarschijnlijk een grote lijst met nog aan te schaffen spullen. De Sebra Little Driver serie heeft een aantal essentiële producten voorzien van een vrolijke stoere print vol graafmachines, auto’s, fietsen, verkeersborden en gereedschap. Een heel fijn item in deze serie is het Little Driver voedingskussen. Door zijn ergonomische ontwerp is deze multifunctioneel. Al tijdens de zwangerschap biedt hij ondersteuning bij het slapen. Wanneer de baby geboren is, geeft het kussen tijdens het voeden de nodige ondersteuning voor de rug, middel en schouders. Daarna wordt dit kussen het hulmiddel voor je kind zelf met het oefenen van zitten bijvoorbeeld. Zorg dus dat je dit kussen op tijd in huis hebt en je zal er lang van genieten. Met zijn vrolijke print staat hij ook nog jaren leuk als kussen in de kinderkamer.

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Over Sebra

Dit Deense merk is opgericht in 2004 door Mia Dela. Na het afronden van haar opleiding aan de Kolding School of Design ging ze als ontwerper aan het werk. In 2002 werd Mia voor het eerst moeder en kwam ze tot de ontdekking dat er weinig kindercollecties waren met een kwaliteit of vormgeving die haar aansprak. En zo besloot ze het merk Sebra op te richten. Een merk met moderne ontwerpen, innovatief kleurgebruik en veel handwerk zoals breien of haken. De collectie bevat over het algemeen veel natuurlijke materialen zoals wol of katoen. Naast kwaliteit wordt er ook veel aandacht aan de veiligheid van de producten besteed wat natuurlijk extra belangrijk is wanneer het om producten voor baby’s of kleine kinderen gaat.

Praktische en stijlvolle Sebra Little Driver collectie

De overgang van een warme omsluitende baarmoeder naar de wijde wereld is nogal groot voor een baby. Het is daarom fijn hem of haar in het begin nog een omsloten gevoel te geven. Ideaal daarvoor is het Little Driver babynest dat is gemaakt van 100% organisch katoen. Handig voor in bed, in de box maar ook voor op tafel bijvoorbeeld. Wanneer je baby wakker is of juist slaapt en jij je handen even vrij hebt. Ook het Little Driver aankleedkussen is gemaakt met kennis van baby’s. De hoes van het aankleedkussen heeft een waterafstotende coating. Hij is dus makkelijk af te nemen en het zorgt ervoor dat kleine ongelukjes niet het kussen zelf intrekken. De print in mooie, vrolijke en zachte kleuren maken alle producten naast praktisch ook nog eens heel leuk en schattig. Ouders en kind blij.

Sebra Little Driver bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Sebra. Dat betekent dat wij alle producten uit de Sebra Little Driver collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.