Naar boven

Sebra kussens

De kussens uit de collectie van Sebra zijn speels en geven een grote glimlach op je gezicht en dat van een kind. Het designlabel staat bekend om haar kindvriendelijke producten met een vrolijk design. Bekijk bijvoorbeeld eens het Sebra Cloud kussen. Dit is het perfecte kussen voor in de kinderkamer. Het wolkje heeft dichte ogen en is daardoor een leuk accessoire voor in het ledikant of voor op het bed. Daarnaast is het kussen gemaakt van hoogwaardig materiaal en we hebben het dan over 100% katoen met een polyester vulling. Het kussen kun je ook leuk combineren met de producten uit de Sky collectie. Door het ruime aanbod kussens zit er vast een ontwerp bij waar je kind enthousiast van wordt. Los van het feit dat de kussens sfeer geven aan een kamer, geven ze je kind ook extra liefde en warmte.

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Over Sebra

Het Deense designlabel Sebra is speciaal voor kinderen, maar ook hun kamers en de omgeving waarin zij zich vaak bevinden. De oprichtster Mia Dela zag in 2004 het licht en kwam tot het idee om een kindermerk op te zetten met een Scandinavische stijl. Het idee voor het oprichten van het merk was eigenlijk vanzelfsprekend. Toen zij namelijk bezig was met de kinderkamer van haar eigen zoon vond ze geen producten die helemaal naar haar zin waren. Met haar ervaring en kennis besloot ze het heft in eigen handen te nemen en zo ontstond Sebra. De ervaring en kennis heeft zij opgedaan tijdens haar studie aan de Kolding School of Design in Denemarken en tijdens haar carrière als ontwerper. Het was voor haar dan ook logisch om deze stap te maken.

Stijlvolle kussens van Sebra  

Kinderen gaan niet altijd even voorzichtig met hun spullen om. Daarom vindt Mia dat kwaliteit belangrijk is voor ieder product van Sebra. Dit betekent dat het speelgoed, de meubels, het textiel en de accessoires van extra goede kwaliteit zijn. Naast de goede kwaliteit beschikt het merk over een uitgebreide collectie en is er aan verschillende leeftijden gedacht. Zo ligt een baby graag onder een babydeken terwijl een peuter misschien al een tekening maakt aan een kinderbureau. Ook de kussens mogen niet ontbreken in de collectie. Zo is de Sebra Sleepy Croc knuffel een echte aanwinst en fungeert als kussen en knuffel tegelijkertijd. De slapende krokodil heeft een lengte van 190 centimeter en wordt het liefst de hele dag en nacht door geknuffeld. Daarnaast is het grote kussen met zijn slaperige ogen een leuke aanwinst voor elke kinderkamer.  

Sebra kussens bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Sebra. Dat betekent dat wij alle Sebra kussens kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.