Naar boven

Sebra Forest

De Sebra Forest collectie biedt allerhande accessoires en beddengoed om het leven van jou én dat van jouw kindje een stuk aangenamer en mooier te maken. Alle items uit deze collectie vallen onder een overkoepelend thema: het bos. Kijk bijvoorbeeld eens naar het Forest babynest. Dit babynest zorgt er niet alleen voor dat jouw kindje waar dan ook comfortabel en veilig in de buurt kan liggen, maar laat ook nog eens een bonte verzameling dieren uit het bos zien. Als jullie meer Sebra Forest babyaccessoires willen, zullen jullie waarschijnlijk ook groot fan worden van het Forest voedingskussen. Dit voedingskussen wordt uitgevoerd in dezelfde kenmerkende stijl als het Forest babynest en biedt je kindje en jou zowel tijdens als na de zwangerschap de nodige support. Om nog maar te zwijgen over hoe zacht dit kussen wel niet is… 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over Sebra

Het Deense designmerk Sebra is in 2004 opgericht door ontwerper Mia Dela. Het verhaal achter Sebra begon bij een probleem. Mia wilde de kinderkamer van haar zoon inrichten, maar liep al gauw ergens tegenaan. Ze kon geen meubels, lampen en accessoires vinden die aan haar kwaliteitseisen voldeden en er ook nog eens fantastisch uitzien. En zo ontstond Sebra. De combinatie van modern design, bijzondere kleurkeuzes en ambachtelijke manieren van produceren maken de producten tot plaatjes om te zien. Door het gebruik van natuurlijke materialen, zijn de producten van hoge kwaliteit en uitermate veilig. De producten hebben allemaal een prachtdesign en vinden in elke kinderruimte hun weg wel.  

Sebra Forest collectie: dromen over het bos

De Sebra Forest babyaccessoires zijn natuurlijk een prachtige aanvulling op elke babykamer. Maar ook bij Sebra weten ze dat kleine kindjes groot worden. Wanneer jouw kindje zijn Forest babynest ontgroeit is er echter geen man overboord, want dankzij het Forest dekbedovertrek 100x70 kunnen ook de grotere kindjes wegdromen bij de mooie dessins uit de Sebra Forest collectie. Zo kan jouw zoon of dochter elke avond raad vragen bij de wijze uil of knuffelen met het lieve hertje. Ben jij al overtuigd van deze producten speciaal voor de kleintjes onder ons?

Sebra Forest bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Sebra. Dat betekent dat wij alle producten uit de Sebra Forest collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.