Naar boven
Sorteren op

1-4 van 4 producten

Over Sebra

Het Deense designmerk Sebra is alweer jaren actief in de kinderdesignbranche. Dit merk timmert al sinds 2004 met succes aan de weg en breidt elke keer weer haar assortiment uit met buitengewoon mooie designproducten speciaal voor kinderen. In het assortiment vind je meubels, lampen en accessoires: alles wat je nodig hebt om een kinderkamer compleet en stijlvol in te richten. Het Deense Sebra is ooit opgericht, omdat er toentertijd geen kwalitatief hoogwaardige designproducten waren voor op de kinderkamer die er ook nog eens fantastisch uitzagen en uitermate veilig zijn. De combinatie van modern design, bijzondere kleurkeuzes en ambachtelijke manieren van produceren maakt de producten tot een plaatje om te zien. Het oog voor de veiligheid en het welzijn van jouw kind worden bij elk van de producten nooit uit het oog verloren.

Spelen met Sebra Farm speelgoed

Kunnen jij en jouw kleine geen genoeg krijgen van de Sebra Farm collectie? Dan zullen jullie blij zijn te horen dat de collectie ook allerlei soorten speelgoed bevat. Zo bouwen jullie samen de mooiste torens met het Farm stapelblokken speelgoed. Omdat er op de blokken cijfers en objecten staan afgebeeld, steekt dochter- of zoonlief er ook nog een hoop van op. Zijn jullie meer van het puzzelen? Dan kunnen jullie je hart ophalen bij de Farm houten puzzel of het Farm kubus speelgoed. Als jullie klaar zijn met spelen, sluiten jullie de middag geheel in stijl af door al het speelgoed op te bergen in  de Farm mand. Met deze mooie mand krijg je namelijk zelfs de grootste sloddervossen zo ver dat ze hun speelgoed opruimen. Hoe handig is dat?

Sebra Farm bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Sebra. Dat betekent dat wij alle producten uit de Sebra Farm collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.