Naar boven

Sebra eetsetjes

Eten is nog nooit zo leuk geweest met de Sebra eetsetjes. Je kleine spruit heeft vast wel eens moeite met eten. Ze vinden het niet lekker, hebben er gewoon geen zin in of het is leuker om het eten op de grond te gooien dan in de mond te stoppen. Je weet als geen ander dat goed eten belangrijk is en al helemaal voor die kleintjes die er nog van moeten groeien. Met de eetsetjes van Sebra wordt eten veel leuker waardoor die bordjes moeiteloos leeggegeten worden. Neem bijvoorbeeld het Sebra Arctic Animals Melamine eetsetje met dieren uit de oceaan. Na de eerste hap verschijnt er al een stukje van het dier waardoor je kleintje zeker weten nieuwsgierig wordt naar het hele plaatje.

Over Sebra

Sebra is een Deens merk. Ze maken meubels, dekbedden, speelgoed en accessoires voor kinderen, hun slaapkamer en omgeving. Het leuke aan het merk is dat het vooral praktische producten zijn, maar wel ontworpen door designers. Er staat dus gewoon een designproduct te pronken in de kinderkamer. Mia Dela is de oprichter van het merk. Zij heeft gestudeerd aan de designerschool Kolding in Denemarken. Nadat zij is afgestudeerd heeft zij enkele jaren gewerkt als designer. In 2002 werd zij voor het eerst moeder van haar zoontje Gustav. Toen zij de kinderkamer wilde inrichten, kon zij nergens mooie en kwalitatieve meubels vinden en ontstond het idee om zelf zulke producten te ontwerpen. In 2004 is zij begonnen met Sebra en sindsdien is het merk niet meer weg te denken.

Een uniek kraamcadeau met de eetsetjes van Sebra

Op zoek naar een uniek kraamcadeau? Denk dan eens aan een leuk eetsetje uit de collectie van Sebra. Ze zijn namelijk superleuk om cadeau te geven. Ieder setje is uniek doordat elk exemplaar haar eigen thema heeft. Bij Flinders vind je zeven verschillende thema’s. Bijvoorbeeld het Sebra Sky Melamine eetsetje. Erg leuk voor een meisje. Weet je zeker dat het een jongen wordt? Dan past het Sebra Dino Melamine eetsetje hier beter bij. Willen papa en mama het geslacht niet verklappen? Dan zitten er genoeg tussen die voor beide geslachten geschikt zijn. De meeste sets zijn gemaakt van melamine, maar er zitten er ook een aantal tussen van bamboe zodat ze lang meegaan. Daarnaast worden de producten in een mooie cadeaubox geleverd waardoor het alleen maar leuker wordt om te geven.

Sebra eetsetjes bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Sebra. Dat betekent dat wij alle Sebra eetsetjes kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.