Naar boven

Sebra Dino

De Sebra Dino collectie bevat alles wat een kinderhartje mogelijk kan begeren. De collectie bevat items voor in de slaapkamer, maar eveneens meer decoratieve producten. De items uit de Sebra Dino collectie zijn niet alleen heel functioneel en ontzettend veilig, maar zien er ook nog eens bijzonder leuk uit. Neem bijvoorbeeld de Dino bedbumper. De zachte foamvulling van deze bedbumper zorgt ervoor dat jouw kindje zijn of haar hoofd niet tegen de spijlen van het bedje stoot terwijl de verschillende dino’s aan de binnenkant van deze bumper het leukste gezelschap bieden dat een jong kind zich kan wensen. Gaan jullie samen op pad en ben je op zoek naar een mobiele slaapplaats? In het handzame Dino babynest kan jouw baby overal heerlijk liggen en slapen.

Over Sebra

Het Deense designlabel Sebra is één van de weinige spelers in de designwereld die zich compleet toelegt op het maken van design dat toegespitst is op de allerjongste gebruikers. Het bedrijf is opgericht in 2004 en is ontstaan uit behoefte vanuit de oprichtster zelf. Mia Dela merkte namelijk dat er weinig tot geen meubilair en speelgoed was dat zij geschikt achtte voor het inrichten van de kamer van haar destijds 2-jarige zoontje Gustav. Het aanbod van die tijd schoot tekort wat betreft de vormgeving en de kwaliteit. Het idee voor Sebra was geboren. Sebra ontwerpt en produceert haar meubilair, woonaccessoires en speelgoed vandaag de dag nog steeds vanuit dezelfde ambitie. Hier geeft het label concreet invulling aan door gebruik te maken van duurzame materialen, zoals hout en wol, die volgens traditioneel handwerk worden omgetoverd in de mooiste producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Zo maakt Sebra zowel jou als jouw kleintje erg blij.

Eten met producten uit de Sebra Dino serie

Verlopen de gezamenlijke eetmomentjes altijd iets minder soepel dan je eigenlijk hoopt dat ze lopen? Of ben je gewoon helemaal klaar met het imiteren van een vliegtuig zodat kindlief zijn dagelijkse portie groenten en fruit binnenkrijgt? Laat het Sebra Dino Melamine eetsetje je een handje helpen. De twee bordjes, de beker en de kom zijn namelijk stuk voor stuk voorzien van een mooie, sfeervolle opdruk vol met dino’s in hun natuurlijke habitat. En die zie je natuurlijk alleen maar als al het eten van het bordje of uit de kom verdwenen is. Wedden dat kindlief zijn of haar avondmaaltje binnen een mum van tijd op heeft?

Sebra Dino bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van Sebra. Dat betekent dat wij alle producten uit de Sebra Dino collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.