Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design van Sebra

Het Deense merk Sebra richt zich op kinderen en de omgeving waarin zij zich regelmatig bevinden. Ontwerper Mia Dela was jaren terug bezig met de kinderkamer van haar zoon. Zij ontdekte dat er toentertijd geen kwalitatief hoogwaardige designproducten waren. De stap naar een nieuw kindermerk was er snel. Met haar opgedane kennis en ervaring richtte ze in 2004 dit fantastisch mooie merk op. Kwaliteit is een belangrijke kernwaarde van dit merk. Kinderen zijn over het algemeen niet heel voorzichtig met hun spullen en daarom moeten de producten van Sebra kwalitatief goed zijn zodat je er samen met je kind(eren) jarenlang plezier van hebt. In deze collectie vind je eigenlijk alles wat het kinderhartje begeert. Van superfijne knuffels tot heel leuk speelgoed.

Een buitengewoon Sebra dekbedovertrek

In de collectie van Sebra vind je verschillende dekbedovertrekken die er elk heel anders uitzien. Onder een Sebra dekbedovertrek ga je een fijne nachtrust tegemoet. Dat dekbedovertrek geeft ook het comfort dat je mag verwachten. Onder het Sebra Village dekbedovertrek is altijd wel wat te beleven. Het maakt niet uit waar je naar kijkt, want je ontdekt eigenlijk continu wel weer wat nieuws. Hoe leuk is dat? Een ander Sebra dekbedovertrek die je gezien moet hebben: het Forest dekbedovertrek. Dit dekbedovertrek is ideaal voor kinderen die het liefst dagenlang buitenspelen. Welke dieren uit het bos heb jij al ontdekt? Het mooie is dat de dekbedovertrekken van Sebra allemaal verkrijgbaar zijn in verschillende formaten.

Sebra dekbedovertrek bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Sebra. Dat betekent dat wij elk Sebra dekbedovertrek kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Sebra en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.