Naar boven

Sebra bedbumpers

Met een Sebra bedbumper zorg je ervoor dat jouw kind er veilig en comfortabel bij ligt. Zo kan je kind zich in elk geval niet keihard stoten aan de zijkant van het bed. Een bedbumper van het Deense Sebra is er in allerlei designs en kleuren. Als je het graag simpel houdt, kun je het best gaan voor een Sebra Quilted bedbumper. Een bedbumper als deze zorgt voor een knus en veilig gevoel in het kinderbedje. Door het typische simplistische design zorgt hij voor een rustgevende sfeer in deze ruimte. Uit de kleuren roze, blauwe en grijs kun je vast wel een geschikte kleur kiezen. Deze bedbumper heeft een lengte van maar liefst 345 centimeter, een hoogte van 30 centimeter en een dikte van 3,5 centimeter. Al nieuwsgierig naar een andere Sebra bedbumper? Kijk maar snel! 

Sebra design

Mia Dela is ontwerper en dé oprichter van het Deense merk Sebra. Jaren geleden was zij bezig met de kamer van haar zoon en kwam ze erachter dat er eigenlijk geen kwalitatief hoogwaardige designproducten op de markt waren. Dit zette haar aan het denken en zo kwam ze tot de stap om zelf een kindermerk met designproducten op te richten. In 2004 was Sebra een feit. Aan de Kolding School of Design in Kopenhagen heeft zij ervaring en kennis opgedaan die ze goed kon gebruiken bij deze stap. In het assortiment van Sebra vind je werkelijk alles om de kinderkamer om te toveren tot een warm, speels en stijlvol paradijs. Zoals je mag verwachten hebben kinderen jarenlang plezier van deze producten.

Een Sebra bedbumper: vrolijk én gezellig

Als je kind naar bed gaat, gaat dat onder het genot van een warm welkom met een Sebra bedbumper. De beestjes op de Sebra Farm bedbumper maken het extra gezellig in het kinderbed. Zo voelt jouw kind zich in elk geval nooit eenzaam bij deze gezellige beestenboel. Ben je meer op zoek naar een wat rustiger design? Dan is de Sebra Sky bedbumper misschien wel hetgeen wat je zoekt. Als je maar lang genoeg kijkt, dan ontdek je al gauw allerlei verschillende soorten wolkjes en objecten op de bedbumper zelf. Voor welke bedbumper je ook gaat, je haalt hoe dan ook een kwalitatief hoogwaardig product in huis. Wel zo handig met kleine kinderen.

Sebra bedbumper bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Sebra. Dat betekent dat wij elke Sebra bedbumper kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Sebra en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.