Naar boven

Sebra babynestjes

Het fijnste plekje voor je baby creëer je met de Sebra babynestjes. Het is inmiddels tijd voor je zwangerschapsverlof en je hebt nu alle tijd voor de laatste dingetjes die nog geregeld of gekocht moeten worden. Dit verschijnsel wordt ook wel nesteldrang genoemd. Geeft niets, want je wilt immers het allerbeste voor je kindje. Mocht je nog een lijstje hebben met dingen die gekocht moeten worden, kijk dan ook even of het babynestje op je lijstje staat. Dit is iets wat je zeker moet kopen. Het is een zacht kussen met een opstaande rand waar de baby lekker in kan slapen. Het geeft de baby een veilig en geborgen gevoel, zoals het heeft in jouw buik. Daarnaast is het superhandig, want de baby kan overal slapen, zonder dat daar een bedje voor nodig is. Het Sebra Forest babynest is één van de nestjes uit de collectie babynestjes van Sebra.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Wie Sebra is

Sebra is een designmerk uit Denemarken dat speciaal ontwikkeld is voor kindermeubels. Naast meubels maken ze ook dekbedden, speelgoed en accessoires. Het merk is bedacht door Mia Dela. Zij heeft gestudeerd aan de designschool Kolding in Denemarken. Na haar afstuderen heeft zij een aantal jaar gewerkt als designer en werd zij in 2002 voor de eerste keer moeder. Toen zij de kinderkamer in wilde richten, kon zij nergens meubeltjes vinden die pasten bij hoe zij de kamer wilde aankleden. Alles wat zij zag, voldeed niet aan haar kwaliteitseisen en haar blik op kunst. Dit was de aanleiding voor het oprichten van haar merk. Zij vindt het belangrijk dat kindermeubels van goede kwaliteit zijn en passen bij een stijlvol interieur. Naast dat de producten mooi zijn, zijn ze ook nog eens super praktisch en natuurlijk veilig gemaakt voor kinderen. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en vervaardigd met natuurlijke materialen als hout en katoen.

Veilige dutjes in de babynestjes van Sebra

De Sebra babynestjes zijn super geschikt voor dutjes van je kindje zonder dat daar een bed voor nodig is. Leg het nestje op de grond of op de bank. Je baby ligt heerlijk geborgen en vertrouwd in zijn of haar eigen nestje. Helemaal veilig zijn ze ook, want de opstaande rand zorgt ervoor dat ze er niet vanaf kunnen rollen. Het merendeel van de nesten is gemaakt van 100% katoen en de opstaande rand is gemaakt van ademend materiaal zodat de wiegendood wordt voorkomen. Voor kleine racemonsters is het Sebra Little Driver babynest het perfecte plekje. Is je kleintje lekker uitgeslapen? Zet er dan een mobiel boven. Hiermee kunnen zij zichzelf prima vermaken. Heel fijn voor jullie als ouders. Even je handen vrij voor andere dingen. Is je kleintje geen racemonster? Dan is het Sebra Singing Birds babynest een goed alternatief. Bekleed met vogeltjes die zo schattig zijn dat ze je kleintje haast in slaap fluiten.

Sebra babynestjes bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Sebra. Dat betekent dat wij alle Sebra babynestjes kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.