Naar boven

Sebra Arctic Animals

In de Sebra Arctic Animals collectie vind je verscheidene woonaccessoires waarmee je jouw woning kunt omtoveren in een sfeervolle en veilige plek voor jou en je kindje. Zo is de Arctic Animals bedbumper zowel designtechnisch als op het gebied van veiligheid een welkome aanvulling op de kinderkamer. De zachte foamvulling voorkomt dat jouw kindje zijn of haar hoofdje stoot aan de zijkant van het bedje terwijl hij of zij op weg naar dromenland vergezeld wordt door de mooiste dieren van de Noordpool. Wil jouw kleintje ook onderweg vergezeld worden door zijn favoriete pinguïn en zeehond? Neem dan onderweg het Arctic Animals babynest mee. Hierin kan jouw kindje overal heerlijk liggen en slapen.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Over Sebra

Het Deense bedrijf Sebra is in 2004 opgericht door Mia Dela. Mia studeerde in 2001 af als designer aan de Kolding School of Design. Toen ze in 2002 zelf een kindje kreeg, kwam ze erachter dat het meubilair, het speelgoed en de woonaccessoires die op dat moment voor baby’s en jonge kinderen ontwikkeld werden niet aan haar kwaliteitsstandaard voldeden. Het idee voor Sebra was geboren. Ruim twee jaar later lanceerde ze haar label dat inmiddels internationaal bekend staat als een merk dat enkel veilige producten van de beste kwaliteit en het mooiste design op de markt brengt. Hoe Sebra dat klaarspeelt? Het merk maakt voornamelijk gebruik van natuurlijke, robuuste materialen zoals hout en wol die veelal met de hand in elkaar worden gezet.

Sebra Arctic Animals: dineren met dieren van de Noordpool

Heeft jouw kindje moeite met het leegeten van zijn of haar bordje? En ben je een beetje klaar met het imiteren van een vliegtuigje? Laat het Sebra Arctic Animals Melamine eetsetje je een handje helpen. In dit eetsetje vind je twee verschillende bordjes: een kommetje en een beker. Deze zijn allemaal beschilderd met de mooiste dieren. Het enige nadeel is dat je deze niet kunt bewonderen wanneer de dagelijkse portie groente en fruit erop ligt. Dát is nog eens een goede motivator om je bordje wel leeg te eten. Wedden dat zoon- of dochterlief de dagelijkse portie groenten binnen een mum van tijd binnen heeft?

Sebra Arctic Animals bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van Sebra. Dat betekent dat wij alle producten uit de Sebra Arctic Animals collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.