Naar boven

Sebra aankleedkussens

Een Sebra aankleedkussen komt heel goed van pas voor de kleine kinderen onder ons. Zo kun je hem een mooie plek geven op de kinderkamer, maar door het vrolijke design misstaat hij ook niet in de badkamer of slaapkamer bijvoorbeeld. Het is maar net waar je hem nodig hebt. Hij weegt logischerwijs niet veel waardoor je hem eenvoudig verplaatst naar de plek waar je hem nodig hebt. Bovendien is een Sebra aankleedkussen hartstikke gezellig om naar te kijken. Neem bijvoorbeeld het Sebra Farm aankleedkussen. Het is één grote gezellige boel op dit aankleedkussen met zoals je vast al dacht: alles wat je ziet op een boerderij. Van rondrijdende tracktors tot vrolijke dieren. Het aankleedkussen is voor zowel meisjes als jongens beschikbaar. Wel net een ander ontwerp natuurlijk.  

Over Sebra

In 2004 is het Deense designlabel Sebra ontstaan. Dit designlabel focust zich op vrijwel alle producten die je in het leven van een kind tegenkomt. Van dekbedovertrekken tot bedden en van speelgoed tot aankleedkussens. Maar wat is het verhaal achter dit merk? Mia Dela is de oprichter van dit merk en zij kwam er al snel achter dat er toentertijd geen kwalitatief hoogwaardige designproducten voor kinderen waren. Zo kwam zij tot de stap om Sebra op te richten. Een logische stap wel, want ze heeft onder meer gestudeerd aan de Kolding School of Design in Denemarken. In de collectie van Sebra vind je eigenlijk alles om een kinderkamer en de omgeving van een kind om te toveren tot een gezellig en functioneel geheel. Wat wil je nog meer? 

Een stijlvol Sebra aankleedkussen

Een Sebra aankleedkussen komt eigenlijk in elke ruimte wel tot zijn recht, maar op de kinderkamer doet hij het extra goed. Het Sebra Sky aankleedkussen oogt heel anders qua design. Als je maar lang genoeg blijft kijken naar dit aankleedkussen, dan zie je al gauw allerlei patronen in de lucht. En misschien zie je nog wel meer. Naar dit aankleedkussen kan je kind urenlang kijken. Ga jij voor roze of blauw? Elk aankleedkussen is gemaakt van 100% biologisch katoen en is met polyfoam gevuld. Met een lengte van 64 centimeter, een breedte van 52 centimeter en een hoogte van 8,5 centimeter heeft je kind in elk geval genoeg ruimte om te liggen. Aankleden was nog nooit zo leuk en gezellig op dit aankleedkussen.   

Sebra aankleedkussen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Sebra. Dat betekent dat wij elk Sebra aankleedkussen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Sebra en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.