Samsung Serif

De Samsung Serif collectie luidt een nieuw televisietijdperk in. Een tijdperk waarin het niet alleen draait om alsmaar dunner wordende flatscreens en andere technische hoogstandjes. Want er is één ding waar de technici van deze wereld nog wel eens overheen kijken: dat hun creaties niet alleen op technisch vlak hoogwaardige prestaties moeten leveren, maar dat ook het design van een televisie grote invloed heeft op de sfeer in huis. De Samsung Serif designtelevisies dichten de kloof tussen technologie en omgeving. De Serif televisies zijn subtieler oftewel minder macho. Daarmee is een Serif televisie perfect in harmonie met de rest van het interieur. De Serif is daarom niet alleen een televisie. Het is een meubelstuk dat een actieve bijdrage levert aan het behouden van een fijne sfeer in jouw woning. Voor welke grootte en kleur kies jij? 

  • Gratis bezorging (NL & BE)
  • Avond- en weekendlevering
  • Binnen 30 dagen retourneren

3 / 3 resultaten

3 / 3 resultaten

Over Samsung

Samsung Electronics is opgericht in de Koreaanse stad Suwon. Al snel groeide Samsung uit tot een van de meest toonaangevende IT bedrijven. Zoals de Serif van Samsung collectie al doet vermoeden, focust dit merk zich niet alleen op de technologie. Samsung baseert zijn bedrijfsvoering op drie strategische hoofdpijlers: creativiteit, partnership en geweldige mensen. Daarmee produceren ze op succesvolle wijze producten die méér zijn dan hun indrukwekkende technische prestaties waaronder hun succesvolle designtelevisies. Deze televisies zijn letterlijk en figuurlijk een genot om naar te kijken.

Een handzaam design

Vanaf de zijkant gezien is de Serif televisie een ‘I’. Hij bestaat daarnaast uit één solide stuk, dat je naar hartenlust kunt draaien en verplaatsen. Dit biedt een ongelooflijke vrijheid in het bepalen van de locatie van jouw Serif televisie. Deze televisie is daarnaast beschikbaar in verschillende afmetingen. Wanneer je gaat voor de Samsung Serif TV 24’’ kies je voor een handzaam formaat dat in bijna elk hoekje van je huis past. De wat grotere Samsung Serif TV 32’’ en Samsung Serif 40’’ krijgen pootjes meegeleverd. Zo hoef je jouw Samsung Serif TV niet per se op een bijzettafeltje te zetten, maar plaats je hem op het voetstuk dat hij verdient. Deze televisies houden graag voet bij stuk.

Samsung Serif bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Samsung. Dat betekent dat wij alle producten uit de Samsung Serif collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven