Sorteren op

1-23 van 23 producten

Muuto design: profiteer van kortingen tot 40%!

Muuto is eens Deens designlabel opgericht door de vrienden Peter en Kristian. Een klein lesje Fins leert dat Muutos 'nieuw perspectief' betekent. En dat is precies waar het designlabel Muuto voor staat: met een frisse blik nieuw Scandinavisch design ontwerpen. De Muuto lampen collectie is verantwoordelijk voor het eerste succes van het design merk. Inmiddels zijn er heel wat schitterende Muuto lampen gemaakt, zoals de Muuto E27 lamp en de Muuto Ambit lamp. Je kunt bij onze Muuto outlet terecht voor onder andere Muuto eetkamerstoelen, Muuto barkrukken, Muuto tafels en Muuto accessoires. De Muuto outlet kan er elke dag weer anders uitzien. Houd de Muuto sale daarom goed in de gaten. Misschien staat je favoriete design item er vandaag niet op, maar over een week wel.

Wat is een tweedekansje?

Een tweedekansje is een ongebruikt product dat een klant heeft geretourneerd. Wanneer het een tweedekansje betreft staat dit duidelijk weergeven. De verpakking is beschadigd of het product bevat lichte schade waardoor we deze niet als nieuw kunnen verkopen. Elk product is door ons gecontroleerd en verkeert in goede staat. Je kunt in het filter kiezen voor de optie: ‘tweedekansje’ of ‘nieuw’. Het voordeel van een tweedekansje is dat je het product met een aantrekkelijke korting koopt en je huis zo voorziet van schitterende design meubel of accessoires.

Muuto outlet bij Flinders

De Muuto outlet van Flinders is de perfecte plek om een uniek en betaalbaar design product te bemachtigen. Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij alle producten van Muuto kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Muuto en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.