&Tradition design: profiteer van kortingen tot 40%!

Bij het Deense design merk &Tradition vind je designverlichting, design meubels en woonaccessoires in alle soorten en maten. Respect voor de natuur en de ruwe materialen die daaruit voortkomen staan bij de ontwerpen van &Tradition centraal. &Tradition is vooral bekend geworden om haar prachtige serie design lampen. Sinds 2012 maakt &Tradition ook prachtige sofa's, stoelen, krukken en tafels. Maar ook voor accessoires zoals sierkussens, spiegels, vazen en vloerkleden zit je bij &Tradition goed. De &Tradition sale kan er elke dag weer anders uitzien. Houd deze uitverkoop pagina daarom goed in de gaten. Misschien staat je favoriete Deense design item er vandaag niet op, maar over een week wel.

Wat is een tweedekansje?

Een tweedekansje is een ongebruikt product dat een klant heeft geretourneerd. Wanneer het een tweedekansje betreft staat dit duidelijk weergeven. De verpakking is beschadigd of het product bevat lichte schade waardoor we deze niet als nieuw kunnen verkopen. Elk product is door ons gecontroleerd en verkeert in goede staat. Je kunt in het filter kiezen voor de optie: ‘tweedekansje’ of ‘nieuw’. Het voordeel van een tweedekansje is dat je het product met een aantrekkelijke korting koopt en je huis zo voorziet van schitterende design meubel of accessoires.

&Tradition outlet bij Flinders

De &Tradition outlet van Flinders is de perfecte plek om een uniek en betaalbaar design product te bemachtigen. Flinders is officieel dealer van &Tradition. Dat betekent dat wij alle producten van &Tradition kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van &Tradition en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.