Naar boven

Online meubeloutlet

Deze prachtige producten in de online meubeloutlet hebben als showroommodel in onze winkel gestaan of zijn teruggestuurd door onze klanten. Dit productaanbod shop je met kortingen tot wel 75%. De producten zijn zo goed als nieuw, gecontroleerd en vaak nog in originele verpakking. Het kan ook voorkomen dat de verpakking licht beschadigd is. Om je meer duidelijkheid te verschaffen over de staat waarin het product verkeerd, geven we bij elk product duidelijk de status weer door met letters te werken. We classificeren de status van een product met de letters A, B, C of D. Op basis daarvan krijgt het product een bepaalde korting. Benieuwd welke tweedekansjes Flinders voor je in de aanbieding heeft? Ontdek dan het complete aanbod, sla nu je slag in onze online meubeloutlet en shop met mooie kortingen.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Voorwaarden online meubeloutlet

De showroommodellen in onze online meubeloutlet hebben vaak een aantal maanden in de woonwinkel van Flinders gestaan. De klanten hebben diverse designproducten bekeken en eventueel ook uitgeprobeerd. Sommige showroommodellen kunnen om deze redenen enkele gebruikssporen bevatten. Om er zeker van te zijn wat er precies met het product aan de hand is, raden we je aan naar de letter te kijken die omschrijft wat de status is van het product en de detailfoto(’s) te bekijken. Wanneer je een tweedekansproduct bij Flinders koopt, heb je recht op garantie. Voor deze producten geldt ook dat je deze binnen 30 dagen kunt retourneren.

Korting op uiteenlopend aanbod designproducten

Flinders biedt jou de kans om showroommodellen aan te schaffen van bekende designmerken met kortingen die oplopen tot wel 75% op de verkoopprijs. Het gaat onder meer om verlichtingsmerk Artemide, het minimalistische designlabel Hay en het populaire designmerk Vitra. Het aanbod is elke dag weer anders en het is daarom ook de moeite waard om regelmatig de online meubeloutlet te bezoeken. Het valt ook op dat de producten onderling enorm van elkaar verschillen qua afprijzing en mogelijke beschadiging. Zo is het product bij letter A volledig nieuw terwijl bij letter B de verpakking van het product beschadigd is. Bij de letters C en D gaat het om lichte schade en zichtbare schade. Op deze manier weet je precies wat voor product je kunt verwachten.

De Flinders meubeloutlet is powered bij Retourplaza.

Online meubeloutlet
Filters
Kortingspercentage
15% tot en met 20%