Naar boven

Rotaliana wandlampen

Kan jouw huis nog wel wat extra verlichting gebruiken? En heb je nog een plekje op de muur over voor een mooie lamp? Neem dan een kijkje in de collectie Rotaliana wandlampen. Het assortiment bevat verschillende stijlen, functies en vormen dus de kans is groot dat je iets zult vinden dat bij jou past. Zo is er de String H0 wandlamp LED. Deze kleine lamp heeft een groots effect. Je kunt hem namelijk alle kanten opdraaien. Hij kan dus zowel direct als indirect licht geven. Het is eigenlijk maar net waar je op dat moment behoefte aan hebt. Hij is daarom ideaal voor bij het bed: hij is te gebruiken als leeslamp maar ook als sfeerlamp. Het licht is dimbaar dus qua sfeer kun je alle kanten op. Klinkt goed, nietwaar?

Rotaliana: traditioneel en innovatief

Het Italiaanse Rotaliana stamt uit een traditionele productieomgeving. Dat is nog steeds een belangrijke basis van het merk, al zorgen ze wel dat ze dit combineren met een moderne denkwijze. De producten zijn dus een mix van traditie en innovatie. Zo is de esthetiek van de huidige Italiaanse cultuur terug te vinden in alle ontwerpen. Elk ontwerpproces is namelijk een zoektocht naar de verschillende vormen van schoonheid. Daarnaast zorgen ze door te blijven innoveren ook dat de functionaliteit niet achterblijft. En omdat echte schoonheid ook vanbinnen zit, is er veel aandacht voor de kwaliteit van de producten. Zo is het uiteindelijke assortiment enkel het beste van het beste.

Rotaliana met wandlampen in verschillende vormen

Alle wandlampen uit het assortiment van Rotaliana hebben een minimalistisch uiterlijk. Toch hebben ze niet allemaal dezelfde stijl of hetzelfde karakter. Dat is mooi, want iedereen heeft weer zijn eigen voorkeuren. Wanneer je van strak design houdt wat ook wat poëtisch heeft, dan is de Sunset W0 wandlamp LED wellicht iets voor jou. Deze zachte, futuristische vorm schijnt zijn licht naar boven zodat je op een indirecte manier je ruimte kunt verlichten. De Belvedere W1 wandlamp LED schijnt zijn licht zowel naar boven als naar onder waardoor je extra veel licht hebt. Het ontwerp van de lamp is heel eenvoudig, het vraagt niet om veel aandacht. Al met al is het een mooie functionele lamp die zich dienstbaar weet op te stellen.

Rotaliana wandlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Rotaliana. Dat betekent dat wij alle Rotaliana wandlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.