Naar boven

Rotaliana Luxy

De lampen uit de Luxy serie beschouwt het Italiaanse designmerk Rotaliana als echte klassiekers. Niet omdat het ontwerp al zo oud is, maar juist door zijn tijdloze uiterlijk. Als je aan een tafellamp denkt, denk je eigenlijk al snel aan het Luxy model van Rotaliana. Behalve waanzinnige tafellampen zijn er ook fijne Luxy hang-, wand- en vloerlampen. Deze collectie lampen onderscheidt zich vooral door de lampenkap van gekleurd glas. Dat detail zorgt ervoor dat de hele kap verlicht wordt als je de lamp aanzet. De lampen hebben allemaal iets speels door de ronde vormen en leuke kleuren waarin ze te verkrijgen zijn. Deze serie is beweeglijk door zijn verstelbare armen, maar beweegt ook mee met zijn omgeving door het veelzijdige uiterlijk. De Rotaliana Luxy lamp komt bijvoorbeeld goed tot zijn recht op kantoor of in huis.

Sorteren op

1-29 van 29 producten

Dante Donegani en Giovanni Lauda voor Rotaliana

De ontwerpers Dante Donegani en Giovanni Lauda en Rotaliana zijn een ‘match made in heaven’. Zowel het merk als de ontwerpers proberen verder te denken dan de producten. Ze denken over de omgeving, hoe dit constant verandert en hoe de producten hierin kunnen blijven passen. Dante Donegani en Giovanni Lauda werken al sinds 1992 samen en geven beiden zelfs les aan studenten van een prestigieuze designopleiding in Milaan. Ondanks hun vele jaren ervaring blijven de ontwerpers bij de tijd en vergeten ze niet om bescheiden te blijven in hun ontwerpen. Dat zie je terug in de Rotaliana Luxy collectie die behalve mooi ook erg leuk en bovenal functioneel is.  

Een moderne klassieker: de Luxy tafellamp van Rotaliana

De Luxy tafellamp verdient wat extra aandacht. Want hoewel zowel de vloer- als hanglampen uit de Luxy serie een kenmerkend uiterlijk hebben, zien we overal de tafellamp weer opnieuw terug. De verstelbare arm maakt dat de lamp super functioneel is. Handig als je tot in de late uurtjes aan het werk bent of in het ochtendgloren de krant zit te lezen. De Luxy T1 tafellamp is een echte klassieker, maar als jij meer bewegingsruimte nodig hebt, is de Luxy T2 tafellamp iets voor jou. De arm van deze lamp bestaat namelijk uit een bovenkant van 38,5 centimeter en een onderkant van 41,5 centimeter. De kap van gekleurd glas maakt de lamp helemaal af en vormt een bijzonder detail van deze klassieker.

Rotaliana Luxy bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Rotaliana. Dat betekent dat wij alle producten uit de Rotaliana Luxy collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Rotaliana
Filters
Overige categorieën
Merken
Rotaliana
Herkomst
Woonstijl
Prijs
>>
<<
   
Update
Ontwerper
Kleur
Productsoort